Minden ami Sopron

2018. 06. 20. szerda

Rafael

SOPRON
Borult
EURO
0

Tudomány

ContactDay 2016 és Indiai Vállalati Nap a Közgázon

Ismét betekintést nyerhetünk a nagy cégek világába

A Vállalati Kapcsolati Csoport (VKCS) szervezésében idén is megrendezésre kerül a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának interaktív vállalati és karrier napja, a ContactDay 2016, melyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

A már-már hagyományként megrendezésre kerülő tavaszi ContactDay idén 2016. március 9-én kerül lebonyolításra. A ContactDay nem csak egy egyszerű karrierbörze vagy vállalati kiállítás, hanem sokkal inkább a gazdaság és a tudomány találkozópontja.

contact

A Közgazdaságtudományi Kar elkötelezett híve a gyakorlatorientált oktatást integrálni képes felsőoktatásnak és ebben a szellemben igyekszik az önkéntes hallgatókból álló Vállalati Kapcsolati Csoport megvalósítani a ContactDay egyedi elképzelését. A program délelőtti részében szakmai előadások kerülnek megtartásra, majd a délután folyamán karrierközpontú és céges kerekasztalokhoz csatlakozhatnak hallgatók. Párhuzamosan a rendezvény teljes napján megtekinthető lesz a vállalatok “Companies Wall”-ja, mely a vállalatok információs falai alkotta kiállítást valósítja meg.

contact

2016. április 12-énIndiai Vállalati Nap“-nak ad otthont a Közgazdaságtudományi Kar Aulája (Erzsébet utca 9.)

Magyarországi indiai vállalatok bemutatkozója mellett a hallgatóság és a résztvevők betekintést nyerhetnek az indiai kultúra jellegzetességeibe. Külön öröm, hogy rendezvényen a program első részében India magyarországi nagykövete, Rahul Chhabra is előadást tart és ezzel is hozzájárul rendezvény sokszínűségéhez és kiemelkedő színvonalához.

Bővebb információ az eseményről itt érhető el.

ktk.nyme.hu

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading