Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Báb- és gyermekrajz kiállítás nyílt

A Csemete Bábszínház 700-nál is több pályamű közül választotta ki a kiállítás képeit, még Vas megyéből, Győrből, vagy épp Budapestről is rajzoltak a soproni bábszínháznak.

Csütörtök délelőtt ünnepélyes díjátadóval nyitott meg a Csemete Bábszínház legújabb kiállítása. Ovisok és kisiskolások rajzait és festményeit várták a pályázatra, az előadások kedvenc pillanatairól. Több, mint 700 alkotás érkezett az ország különböző pontjairól.

DSC_2456

A megnyitón beszédben méltatta a Csemete Bábszínházat a GYIK Rendezvényház igazgatónője, Orbán Júlia, aki emlékül kapott egy rajzot is az egyik előadásból. Külön köszöntötték Lágler Andrást, a Hívószó Alapítvány elnökét, akik a rengeteg ajándékot biztosították. A délelőttöt a SopRock Akrobatikus Rock’N’Roll Club fellépése színesítette.

DSC_2484

A kiállítás a Ligneumban megtekinthető június 19-ig hétfő és vasárnap kivételével 10 – 18 óráig. Érdemes azoknak is megtekinteni, akik még nem látták a Csemete előadásait, ugyanis nem csak a rajzok, hanem a “híressé vált” bábok és a díszletek is megtalálhatók itt.

DSC_2640

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading