Minden ami Sopron

2020. 01. 28. kedd

Károly,

SOPRON
Borult
EURO
0

Egyéb

Az ország első vidéki DORKO boltja nyílik Sopronban

Immáron Sopronban is elérhető a magyar designerek által megálmodott márka.

Laza, sportos, vagány, divatos. Ez csak pár jelző azok közül, amikkel a DORKO brand termékeit illethetjük. A magyar művészek márkája 2013-ban indult hódító útjára, Budapesten jelenleg két márkabolt található, ezért is nagy szó, hogy a harmadik magyar -egyben első vidéki- üzlet városunkban nyílik meg május 6-án pénteken.

IMG_7222

A DORKO magyar termék, minden egyes cipőt hazai művészek terveztek. A márka tulajdonosainak célja, hogy összekössék a művészetet a divattal, a művészeket a hétköznapi emberekkel. A DORKO cipőkre és kiegészítőkre így az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.  Két állandó tervezőjük mellett folyamatosan kollaborálnak külsős alkotókkal, legyenek akár graffiti-művészek, tetoválok, zenészek vagy festők. Dolgozott már együtt a márka kreatív csapatával Fehér Balázs, a The Carbonfools korábbi frontembere, Bercsényi Balázs tetováló művész, valamint Weiler Péter festő is.

IMG_7195

A tulajdonosok engedélyével bepillantottunk a Várkerület 10-ben lévő üzlethelyiségbe, ahol épp a munkálatok befejező fázisánál, az árukészlet bepakolásánál tartottak.

Az üzlet pénteken délután kettő órakor nyílik, ahol több mint kétszáz féle lábbeli közül lehet majd választani, a DRK-n kívül még olyan világmárkák kollekciói közül is, mint az adidas Originals, a Converse, a New Balance, a LeCoq Sportif, vagy a Levi’s.

IMG_7235

A soproni DORKO boltról további információt a facebook.com/dorkosopron oldalon olvashattok!

 

-pr cikk-

 

 

 

 

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading