Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Az IMS Connector Systems fennállásának 20. évét ünnepli Sopronban

A családi napon sok minden más mellett óriási tortával ünnepelnek.

A németországi központú cég soproni telephelye idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból a céges családi napon extra meglepetésekkel készülnek a szervezők.

Bár Sopronban az IMS-t viszonylag kevesen ismerik, mégis az egyik legeredményesebb vállalat a régióban. A kábelek és csatlakozók gyártásával foglalkozó cégnek több, mint 200 munkavállalója van, és mindamellett az egyik legnagyobb adóbefizető a városban. ims

A családi napot hagyományőrző jelleggel a korábbi évekhez hasonlóan idén is megtartják, ahol a munkatársak és azok családtagjai együtt egy teljes napig a cég keretein belül játszhatnak, ehetnek-ihatnak, és mulathatnak.

A gyerekek mellett a felnőttek is izgatottan várják ezt a napot. A sok játék mellett van lehetőség gyárlátogatásra, sorversenyekre, főzőversenyre és este táncos mulatságra. Mindeközben vicces kvízkérdésekre kell a résztvevőknek választ adniuk.

imss

A gyerekeknek lesz egész nap korlátlan mennyiségben fagyi, palacsinta, arcfestés, csillámtetoválás, kézműveskedés, hajfonás, ugrálóvár, trambulin, kamion, rajzolás, aszfaltrajzolás, videójáték, mesevetítés, a felnőtteknek ezen túl még szabaduló szoba, vércukorszint-mérés, valamint vérnyomás-mérés.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading