Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Angyalszárnyakon érkezett a soproni szeretet “Somogy országba”

 Csizovszki Zsóka, a Bánfalvi Óvoda  – Kindergarten Wandorf dolgozójaként személyesen tapasztalta, hogy milyen nagy volt a szülők és gyerekek adakozókedve a “cipősdoboznyi szeretet” adománygyűjtő akcióban. Ennek során, az óvodákba lehetett leadni a cipős dobozba csomagolt ajándékokat, ahol rengeteg karácsonyi csomag gyűlt össze.

A Máltai Szeretetszolgálat Soproni csoportja karácsonyi műsor keretében osztott ki ezekből jelentős mennyiséget  a soproni és Sopron környéki gyerekeknek.

A szolgálat vezetőjével egyeztetve, kb 300 doboznyi szeretet – ajándék továbbajándékozására kapott lehetőséget a soproni Bokor közösségek vezetője, Csizovszki Sándor, aki a Jótékonysági Bazárral karöltve, 2016. dec. 19-én szállította el a dobozokat Kaposfőre.

Az itt működő Szt. Erzsébet Alapítvány a környékbeli hátrányos helyzetű családok gyermekeinek rendezett karácsonyi ünnepségeken adták át a soproni családok ajándékát.
cipős

Így jutott el a soproni szeretet “Somogy országba”, ahol a nagy szükségben némi segítségként érkezett. Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy angyalszárnyakon.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading