Minden ami Sopron

2019. 04. 21. vasárnap

Konrád

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Állj ki és slamelj! Csettintünk, ha tetszik

Január 22-én újra összeáll a Sopron Slam Story, de bárki más is előadhatja magát a Búgócsigában. Nyeremények is lesznek!

DSC_5199

A Magyar Kultúra Napján áll ki idén először a Sopron Slam Story a közönség elé, garantálják az elme háborgatását. A slam poetry-ről már korábban írtunk, a soproni csapat kis városunkat is kezdi megfertőzni a szabad költészettel. A slamerek előadása után ezúttal is lesz Open Mic, amikor bárki kiállhat a színpadra, és előadhatja saját költeményét. Aki tehát úgy érzi, írásait a nagyközönség és a zsűri elé tárná, jelentkezzen bátran a csapat Facebook oldalán üzenetben, vagy a helyszínen 19:30-tól.

Ha már zsűri: ezúttal három ember értékelni is fogja a műveket: Czumpf Orsolya a Búgó Csiga Akusztik Garden creativ managere és üzletvezetője, Ulrich Judit a Pince Színház társulatának tagja, valamint Michalovic Tibor (Oj, énekes, rapper, a Spliff 447 együttes tagja). Természetesen nyeremény is lesz, de a szervezők ezt meglepetésnek szánják, így nem szeretnénk lelőni a poént…

12506505_1069687196427123_2041928848_n

Az estét a már említett Spliff 447 együttes zárja Dunán innen és Dunán túlról, 4 felvidéki és 1 magyar taggal. Zenéjük annyira különleges, hogy még maguk sem tudják besorolni egy stílusba sem, így beatang-ként jellemzik: “Rap+ének, gitár, hegedű, basszusgitár és dob alkotja, javarészt pörgős, pattogós újkori talpalávaló a zenénk, de gyakran mély is, lassabb, melankolikusabb. Ha be kéne határolni, valahol a hip-hop, reggae, pop-rock, ska.. .szerűségnek kellene becézni, de valahogy semelyikhez sincs túl közel, mégis mindegyikhez egy kicsit.”

Teljes program az Események rovatunkban.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Február a báli és a farsangi programok időszaka. Ön is készül hasonló rendezvényre?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading