Minden ami Sopron

2019. 08. 26. hétfő

Izsó

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Állj ki és slamelj! Csettintünk, ha tetszik

Január 22-én újra összeáll a Sopron Slam Story, de bárki más is előadhatja magát a Búgócsigában. Nyeremények is lesznek!

DSC_5199

A Magyar Kultúra Napján áll ki idén először a Sopron Slam Story a közönség elé, garantálják az elme háborgatását. A slam poetry-ről már korábban írtunk, a soproni csapat kis városunkat is kezdi megfertőzni a szabad költészettel. A slamerek előadása után ezúttal is lesz Open Mic, amikor bárki kiállhat a színpadra, és előadhatja saját költeményét. Aki tehát úgy érzi, írásait a nagyközönség és a zsűri elé tárná, jelentkezzen bátran a csapat Facebook oldalán üzenetben, vagy a helyszínen 19:30-tól.

Ha már zsűri: ezúttal három ember értékelni is fogja a műveket: Czumpf Orsolya a Búgó Csiga Akusztik Garden creativ managere és üzletvezetője, Ulrich Judit a Pince Színház társulatának tagja, valamint Michalovic Tibor (Oj, énekes, rapper, a Spliff 447 együttes tagja). Természetesen nyeremény is lesz, de a szervezők ezt meglepetésnek szánják, így nem szeretnénk lelőni a poént…

12506505_1069687196427123_2041928848_n

Az estét a már említett Spliff 447 együttes zárja Dunán innen és Dunán túlról, 4 felvidéki és 1 magyar taggal. Zenéjük annyira különleges, hogy még maguk sem tudják besorolni egy stílusba sem, így beatang-ként jellemzik: “Rap+ének, gitár, hegedű, basszusgitár és dob alkotja, javarészt pörgős, pattogós újkori talpalávaló a zenénk, de gyakran mély is, lassabb, melankolikusabb. Ha be kéne határolni, valahol a hip-hop, reggae, pop-rock, ska.. .szerűségnek kellene becézni, de valahogy semelyikhez sincs túl közel, mégis mindegyikhez egy kicsit.”

Teljes program az Események rovatunkban.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading