Minden ami Sopron

2023. 09. 24. vasárnap

Gellért

SOPRON
Borult

Civil zóna

Adományozz Sopron!

Ismét összefog a város több cége, csoportja és sok magánszemély, hogy megszépítsék rászoruló gyermekek karácsonyát.

III_adomanyozz_sopron

Harmadik alkalommal kezd gyűjtésbe több helyi cég, csoport, magánszemély az Age of Hope alapítvánnyal karöltve, akik hátrányos helyzetben élőknek segítenek. A cipősdoboz-gyűjtő akcióval a gyermekek ünnepét szeretnék szebbé varázsolni, ehhez kérik azok segítségét, akik szívesen adományoznának kisebb ajándékokat.

Az elmúlt években egészen elképesztő mennyiségű felajánlás érkezett a soproniaktól, két gyűjtés alatt 600 cipősdobozba rejtett ajándékot, és több raklapnyi ruhát sikerült eljuttatni a rászorulóknak. A Fuss Velünk Sopron és a Bringázz Sopron Egyesület szombaton 14 órától az uszoda parkolójában várja azokat, akik adományoznának, 14:30-tól pedig egy közös Lövér-körrel zárná a programot – futva és kerékpározva. A végén sütemény, tea várja mindazokat, akik részt vettek az eseményen.

adomanyozz_sopron

Mi kerülhet a cipősdobozokba?

Bármi olyat be lehet csomagolni, aminek egy gyermek örülne. Játék, könyv, csokoládé, tartós élelmiszer, ruha, a fontos az, hogy egy dobozba egy gyermeknek szánt ajándék kerüljön. A szervezők kérik, hogy a dobozra írják rá, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánják az ajándékokat.

Hol adhatom le a felajánlásomat, ha nem tudok részt venni a szombati eseményen?

Városszerte sok helyen gyűjtik az ajándékokat: Felhőtáncoló Kreatív Műhely (Várkerület 19. hátul az udvarban), Aroma Stúdió (Mátyás király u. 17.), Fit-Max Mozgáscentrum (Bánfalvi út 14.), Mobilsziget (Kodály tér 4.), ONmarketing, InfoVárosok (Deák tér 66-68. – Deák iskola mellett), Total Beauty Center (Sopron Plaza, emelet),  Full Energy benzinkút, Esszencia kávézó (Bánfalvi út 4.), Búgócsiga Akusztik Garden (Csengery u. 30-32), Karakai Fanni Fitness (Kőszegi út 5., Kör-ház), Lángos Ház (Hajnal tér 23.).

Szerda este az UNIQA SOPRON – AVENIDA SALAMANCA női kosárlabda Euroliga mérkőzés idején a portánál is leadható, valamint szombaton 18 órakor a SOPRON KC – KTE mérkőzésen is várják még a dobozokat.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading