Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

A legszínesebb fesztivál jön Sopronba

Neves DJ-k, több száz négyzetméteres sátor, cirkuszi effektek, és az elmaradhatatlan színes porfelhő.

colorfest_debrecen_2

Most szombaton bulizni vágyókkal népesül majd be a Győri úton lévő Gokart pálya, itt húzzák fel ugyanis a III. Color Festival több száz négyzetméteres sátrát. Nem véletlenül kapta a fesztivál nevet a rendezvény, hiszen már 18 órakor birtokba veszi az első fellépő a dj pultot, és egészen reggelig nem lesz megállás.

sebok_antal_tones“Mint az a Line-up beosztásából is látszik, 2×1 órát fogok játszani, és hazai R’n’B sztárok körül kell megoldanom a hangulat fenntartását, és fokozását” – kezdi Tones, a Central Palace egyik rezidense, aki a III. Color Festival első fellépője lesz. “Az első szett döntő része slágeres R’n’B töltetű lesz, az elején lazább bemelegítős, majd a végére egyre izmosabb, ütemesebb darabokkal. A második szettem R’n’B-vel fog indítani, ott, ahol abba hagytam, de a dolog gerincét olyan klasszikus hatalmas durranások adják mai köntösben, ami mindenki számára szép emlék lesz, de izmos, erős, dallamos változatban, ahogyan a mai slágerek szólnak.”

Mint mondja, szeretne olyan fesztivál-energiákat felszabadítani, ami illeszkedik a késő délutáni érzéshez is. Tones kapta a megtisztelő feladatot, hogy 20 órakor levezényelje a Color Showtime-ot, azaz a színes porok feldobását. Ehhez a közönség tagjai a bejáratnál kapnak egy zacskónyi színes port, ami a szervezők tájékoztatása szerint teljesen biztonságos, klinikailag tesztelt, bőrbarát, nem gyúlékony, és rendelkezik minden Uniós engedéllyel.

 

Reijo 7 éve foglalkozik zenékkel, de most először lép fel szabadtéri fesztiválon, ezért hajtja őt a bizonyítási reijo_jovágy: “Az elektronikus zenén nőttem fel, ezért fiatal korom ellenére a szettem gerincét általában a régebbi dallamokhoz való visszakanyarodás jellemzi mostani lendületes dinamikus változatban, és ez most sem lesz másképp. Rengeteg egyedi saját mashuppal készülök és a nemrégiben megjelent saját zenénk is itt lesz először hallható, amit egy fiatal soproni sráccal közösen álmodtunk meg, de Tones is rengeteg segítséget nyújtott az utómunkálatok során.”

Ahogy Reijo fogalmaz: noha egy dübörgő fesztivál-hangulat várja az ide érkezőket, mégis közvetlen, családias kapcsolat várható a fellépők és a közönség között, és ez lehet a kulcsa ennek az estének.

 

 

colorfest_debrecen_4

A fellépők menetrendje:

18:00-19:00 Tones
19:00-19:30 Burai
19:30-20:00 Rico & Miss Mood
20:00 COLOR SHOWTIME
20:00-21:00 Tones
21:00-21:30 Horváth Tamás
21:30-23:00 Reijo
23:00-00:30 Stephanie
00:30-01:30 Katapult Dj
01:30-02:30 Strong R
02:30-04:00 Yamina
04:00-05:00 Fizboh

Jegyeket elővételben online lehet vásárolni 3500 ft-ért, vagy a helyszínen 4000-ért. Minden további friss információ a Facebook-eseményben található.

A fesztivál-képek a debreceni Color Festivalon készültek.

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading