Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

24 órás: dobogóra állhatott a soproni csapat

Nagy sikert ért el a Soproni Média Klub csapata a hétvégén a győri 24 órás vetélkedőn.

Az Aludj Máskor című vetélkedőt 11. alkalommal rendezte meg a győri önkormányzat. Sopron városát már 4. alkalommal képviselte a Soproni Média Klub csapata: 50 diák és 5 felnőtt játszotta végig a 24 órát soproni színekben a győri Magvassy Csarnokban.
DSCN2801
A Soproni Média Klub csapatában minden soproni középiskolából játszottak diákok, akik több hétig készültek a vetélkedőre. Több előfeladatot is meg kellett oldaniuk, részt vettek egy táncos filmes forgatáson Győrben, Sopronban pedig egy önkéntes akciót szerveztek. A Rehabilitációs Intézet könyvtára számára közel 250 könyvet gyűjtöttek össze egy jótékonysági programon keresztül, amely gyűjtésről Győrben egy szakmai zsűri előtt tartottak beszámolót.
DSCN2459
A vetélkedő 24 órájában, május utolsó hétvégéjén közel száz feladatot oldottak meg, a sport, a kultúra, a tudomány, a művészet számos területéről. A program szórakoztató és rendkívül színvonalas volt.
DSCN2743
Az élmezőnyben nagyon szoros volt a verseny, a soproni csapat a vasárnap reggeli hajrájával végül sikeresen feljutott a dobogóra: 229 ponttal a harmadik helyet érte el.
DSCN2859
A vetélkedő soproni csapatának kapitánya, Bujdosó Dániel (aki pont a vetélkedőn töltötte be a 18. életévét) elmondta: nagy büszkeség a csapatnak, hogy ilyen előkelő helyen végeztek idén hiszen egy nagyon erős mezőnyben, rendkívül kiélezett versenyben játszották végig a 24 órát. Dani azt is megfogalmazta: szívesen járnak Győrbe, nagyon jó a kapcsolatuk a többi csapattal, számos feladat során segítették egymást. A csapat tagjai azonban szerinte akkor lennének a legboldogabbak, ha 2010. után újra Sopronban is megmérkőzhetnének a város középiskolásai ugyanezen a vetélkedőn.
Fotók: Balogh Zoltán

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading