Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

10. jótékonysági rendezvényét tartja a Rotaract Club Sopron

A bevételt a Soproni Erzsébet Oktató Kórház Újszülött Osztályának ajánlják fel.


A Sopronban már több éve aktívan tevékenykedő szervezet, a Rotaract Club Sopron ma is nagyszabású gyűjtést szervez a Búgócsiga Akusztik Gardenben. Jelentős lesz ez az esemény a Klub életében is, hiszen sorban már a 10. jótékonysági bulijukat tartják.

A program célja, hogy egy jó hangulatú estén adományokat gyűjtsenek egy nemes cél érdekében, így kötik össze a kellemeset a hasznossal. A Búgócsigában így ma támogató jegy és tombola megvásárlásával mindenki a Soproni Erzsébet Oktató Kórház Újszülött Osztályát támogatja, ahol a befolyt összegből egy Neopuff eszközt vásárolnak. Ez az eszköz komoly segítség az újszülöttek légzésének beindításánál.

A program:

20:00 – 22:00 – Slam Poetry
22:00 – 23:00 – Folkfonics koncert
23:00 – 24:00 – DJ Gergő
24:00 – 00:30 – Tombola sorsolás
00:30 – DJ Gergő

Érdemes minél több tombolát vásárolni, hiszen nagyon jó felajánlások érkeztek soproni és Sopron környéki vállalkozók felajánlásából.

A teljesség igénye nélkül a felajánlók: Dömötöri Cukrászda, Schöll Óra-Ékszer, Wabi, Táblácska Hungary, El Gusto, Elitmozi, Zwack Múzeum, Crazy Garage, Menő Manó cipőbolt, Cinema City, Gino Cukrászda, DJ Jokó, Jégverem Fogadó, Cézár Pince, Pink Beauty Szalon, Flabélos Centrum Sopron, Herballon, Juicy Lucy, Nagycenki kisvasút, Koffer Borbár, Uniqua Sopron, Casta Diva, Hangár Music Garden és még sokan mások!

Belépő (Támogató jegy): 500 Ft
Tombola: 300 Ft

racMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading