Minden ami Sopron

2023. 02. 03. péntek

Balázs

SOPRON
Borult

Kultúra

VOLT – Néhány napig még él a kedvezmény

Június 16-án délig még kedvezményes áron válthatók bérletek a fesztiválra!

IMG_4164 (Large)

Június 29. és július 2. között Sopron kerül a fesztivál világ figyelmének a középpontjába. A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL tavaly elvitte a Legjobb Közepes Méretű Európai Fesztivál díját, és biztosak lehetünk benne, hogy jó eséllyel pályázhat a rangos elismerésre idén is.

Aki nem akar lemaradni, és kedvező áron szeretne bérlethez jutni, az még nem késett el, de jó lesz sietni, hiszen június 16-ig él már csak a kedvezményes, 28.990 forintos ár! Nem mellékesen a bérlettel az erős programmal hívogató 0. nap is megtekinthető!

A fesztivál applikációján is egyre több információ olvasható, érdemes azt is letölteni telefonjainkra: http://sziget.hu/volt/mobilapp

Mi is ott leszünk a Lővérekben, és terveink szerint minden nap rengeteg képpel igyekszünk hangulat jelentést adni a fesztiválról. Úgyhogy ha meglátod kollégánkat a logózott pólóban, mosolyogj! :)

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

 • Eszterháza: Idővonzatok újabb exkluzív hétvégéje BOLDI és Incze Mózes művészekkel

  A mai magyar kortárs művészet két fiatal művészegyénisége – BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész – személyesen vezeti végig közös tárlatán az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély Idővonzatok – Modulated time kiállításon a fertődi Esterházy-kastély nyugati szárnyában.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading