Minden ami Sopron

2024. 03. 02. szombat

Lujza

SOPRON
Borult

Közélet

Várkerületi vállalkozók adományoztak a kórháznak

Rendhagyó összefogás folyik a Várkerületen: a vállalkozók közösen adományoztak a Soproni Gyógyközpont gyermekosztálynak.

Ez az összefogás nem csak a Karácsony idejére szól. A Várkerkör név alatt megalapított egyesület sok közös akció és program után idén Karácsonykor sem tétlenkedett: közösen adományoztak a Soproni Erzsébet Kórház gyermekosztályának eszközöket. A soproni belvárosban összefogó vállalkozók közösen tűzték ki maguk elő a célokat: a vásárlóiknak a legjobb szolgáltatásokat és termékeket nyújtani, a városnak – lokálpatrióták lévén – pedig lehetőségeikhez mérten minél több programot és plusz adni. Közösen dolgoznak a sikerért, holott tagjaik között akár érdekellentét is feszülhetne a vásárlókért vívott csatában. Mégis közösen dolgoznak a sikerért.

DSC09830

1 percbe sem telt hogy megszavazzuk az adományt a gyerekosztály számára, miután az egyik tagunk előállt az ötlettel. Örülünk neki, hogy összetartó közösségünk ilyen értékrendet képvisel. – mondták el a Várkerkör Egyesület tagjai.

Az ünnepélyes átadás hétfőn történt meg a Soproni Gyógyközpont – Soproni Erzsébet Oktató Kórház, Csecsemő- és Gyermekosztályán. A Várkerkör néhány tagja adta át az eszközöket, amelyet Dr. Tóth Gergely osztályvezető főorvos vett át és köszönt meg a Kórház részéről. Elmondta, hogy az előre egyeztetett berendezések nagyban segíteni fogják a munkájukat és nem utolsó sorban a beteg gyerekek gyógyulását.

DSC09858

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading