Minden ami Sopron

2019. 12. 08. vasárnap

Mária

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Valentin nap – programsorozat Eszterházán

Valentin napon, február 14-én a fertődi Esterházy-kastély minden szegletét körüllengi a szerelem és a romantika!

valentinnapfertod

Tematikus tárlatvezetések, előadások, ajándék fotózás és exkluzív pezsgős kastélylátogatás szerelmespároknak – több napon át tart a változatos programsorozat Magyarország legnagyobb és legimpozánsabb barokk-rokokó kastélyában a Magyar Turisztikai Ügynökség „Hello Tél!” belföldi turisztikai kampányának részeként.

2019. február 14-15-én 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 órakor az „Esterházyak és a szerelem” címmel indulnak tematikus tárlatvezetések. Az Eszterházán alkotó Joseph Haydn szerelmi élete is terítékre kerül a nem mindennapi tárlatvezetések alkalmával.

Február 14-15-én, ezen a két napon, a kastélyba látogató párokat ajándék fotózással várják.
A fotózáshoz regisztráció szükséges (név, e-mail cím), annak érdekében, hogy az elkészült képeket a résztvevők mielőbb láthassák.

A szerelem nem csak egy napig tart, így a Valentin napot további a témakörhöz tartozó rendezvénysorozat követi.

Február 16-án és 17-én, 15:00 órától Radics Ferenc okleveles kertészmérnök „A szerelem rózsái Fertődön” címmel tart előadást a rózsák színeinek és a rózsafajták szerepéről a szerelemben.

Exkluzív tárlatvezetésekre is jelentkezhetnek a szerelmes párok, akik ez alkalommal szerelmüket egy mesés, barokk helyszínen ünnepelhetik meg. A program pezsgős koccintással kezdődik, majd a szerelmesek vezetett kastélylátogatáson vehetnek részt.
A romantikus tárlatvezetések 16:30, 17:00 és 17:30 órakor indulnak, jegyek korlátozott számban 10.000Ft/pár áron kaphatóak.

A fertődi Esterházy-kastély, Magyarország legnagyobb és legimpozánsabb barokk-rokokó kastélyaként várja látogatóit.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading