Minden ami Sopron

2019. 08. 25. vasárnap

Lajos

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

Újra vízosztással készül a GYSEV

Hétfőig biztosan jár az utasoknak a víz, szükség esetén még tovább.

A hőségriadó elrendelését követően szombattól ismét megkezdte a vízosztást a GYSEV Zrt. A vasúttársaság munkatársai a nagyobb állomásokon, Sopronban és Szombathelyen osztanak palackozott ásványvizet naponta 10.00 és 17.00 között.

gysev3

A vízosztás a tervek szerint hétfőig tart, ugyanakkor, amennyiben az időjárás indokolja, meghosszabbíthatják annak időtartamát. A GYSEV Zrt. továbbra is azt javasolja utasainak, hogy a nyári kánikulai időszakokban utazásukhoz vigyenek magukkal elegendő mennyiségű ivóvizet.

Az Időkép előrejelzése szerint a hétvége zavartalan napos időt tartogat, időnként megélénkülő széllel. Napközben 35 fok környékén alakul a csúcshőmérséklet, és ez hétfőig nem is igazán változik majd. Vasárnap a gyenge záporok esélye megnő, de nem lesz számottevő. Várhatóan kedden érkezik majd egy hidegfront, ennek hatására több fokot hűl délutántól az időjárás.

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /storage/web/www/allin/mindenamisopron.hu/html/wp-includes/meta.php on line 826