Minden ami Sopron

2023. 06. 07. szerda

Róbert

SOPRON
Borult

Közélet

Újabb sávot nyitottak az M85 még át nem adott szakaszán

Szerdától az M85 még át nem adott szakaszán, a bal oldali pálya is ideiglenesen használható lesz a Fertőrákosi úti és a Balfi úti csomópontok között Csorna irányába.

m8520210721cikk

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út és a soproni Mély út kivitelezője a DS Konzorcium tájékoztatja Önöket, hogy a Mély út építésével és a Stornó Ferenc úti csomópont kialakításával párhuzamosan a tervezett ütemezésnek megfelelően zajlik a Pozsonyi út (8527 sz. főút) felújítása az M85 Fertőrákosi úti csomópont és a Szent Mihály temető közötti szakaszon. Ezen a héten szerda, csütörtök és péntek aszfaltot terítenek a Pozsonyi útra és a kapubejárókba, ezért akit érint erre különösen figyeljen. Az útépítési és felújítási munkálatok október végéig tartanak.

Újabb Jó hír, hogy Sopron Város Önkormányzatának felvetésére és közbenjárásával holnap (szerda) reggeltől az M85 még át nem adott szakaszán a bal oldali pálya is ideiglenesen használható lesz a Fertőrákosi úti és a Balfi úti csomópontok között Csorna irányába. Az intézkedés célja a Pozsonyi út elkerülésének megkönnyítése és a város forgalomi terhelésének csökkentése. Az M85 jobb oldalán üzemelő tereléshez hasonlóan a másik oldalon is a Pozsonyi úttól a Balfi úti csomópontig 60 km/h sebességkorlátozás mellett egy sávon lehet közlekedni. A Balfi úti csomópontnál tovább lehet haladni a pályán Csorna felé, de itt fokozott figyelemmel kell közlekedniük mind a továbbhaladóknak, mind pedig a csomópontban az M85-re felhajtóknak, mert itt az ideiglenesen megnyitott rész forgalma összefonódik a már átadott szakasz forgalmával. A még át nem adott részen az elzárt sávban munkagépek és munkások dolgozhatnak, ezért ott kérjük mindenki kellő óvatossággal közlekedjen.

A biztonságos közlekedés érdekében kérjük fokozott figyelemmel vezessenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! A NIF Zrt. és a DS Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy október végén minden közlekedő megelégedésére egy szebb, biztonságosabb útszakaszt adjon át.

A kivitelező köszöni a türelmet!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading