Minden ami Sopron

2017. 10. 20. péntek

Vendel

SOPRON
Borult

Kultúra

Újabb filmet forgatnak Sopronban

A “The Crown” című sorozat több jelenetét a belvárosban veszik fel, emiatt korlátozásokra kell számítani február 13-14-én.

Látványosnak ígérkezik a Netflix sorozatának forgatása, melyben II. Erzsébet életét és az angol királyi család történetét mutatják be. Sopron belvárosát is használni fogják az alkotók a filmhez, így február 13-án és 14-én (hétfőn és kedden) a Fő térről nyíló utcákba gépjárművekkel nem lehet majd behajtani, sőt, a forgatások idején a gyalogos forgalmat is korlátozzák majd. Ahogy a Sopron like oldal fogalmaz: kukucskálni ér!

  • Dal és klip született szeretett városunkról

  A soproni Art of Haven zenekar legújabb dala a “Mindennap Sopron” címet kapta.

 • Coffee Jam Sopron

  Egy hétvége a specialty kávé körül!

 • Különleges koncerttel érkezik Sopronba a Csík Zenekar

  A Csík Zenekar vendége Presser Gábor lesz az adventi koncerten.

 • KultKapuK - megnyíltak a belváros kapui

  Nem várt sikert aratott a Pro Kultúra vasárnapra meghirdetett KultKapuK elnevezésű programja. A belváros 30 kapualja nyílt meg 4 órára az érdeklődők előtt, de olyan sokan voltak, hogy több helyütt nemcsak a kapualjak, hanem az udvarok is megteltek a látogatókkal.

 • Design Hét Sopronban is!

  Negyedik alkalommal rendezik meg Sopronban is a Design Hetet! Október 6. és 15. között kiállítások, építészeti séták, nyitott műhelyek, kerekasztal-beszélgetések is lesznek városszerte, többségük ingyenesen látogatható.   A Design Hét Sopron idén 15 programot kínál, mindegyik más-más irányból közelít a design témaköréhez. Az eseménysorozat hivatalos megnyitója október 9-én, hétfő este 6 órakor lesz az Alkalmazott […]

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön mit tervez a hosszú hétvégére?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading