Minden ami Sopron

2023. 02. 03. péntek

Balázs

SOPRON
Borult

Közélet

Új, világító “Vasútállomás” feliratok a GYSEV állomásain

Új koncepció a zöld-sárga vasúttársaságnál: a felújított állomások homlokzatán világító „Vasútállomás” felirat és GYSEV logó fogadja az utazóközönséget.

Répcelak_új felirat sötét (Large)

Az új világító „Vasútállomás” feliratot és a GYSEV logót legelőször az októberben átadott répcelaki állomásépület felújításakor alkalmazta a vasúttársaság. A homlokzati látványterv készítője által megálmodott új elem teljes mértékben illeszkedik a GYSEV arculathoz.

A vasúttársaság döntése értelmében a világító „Vasútállomás” feliratot és GYSEV logót idén további két helyszínen alkalmazták, és a következő időszak homlokzatfelújítási projektjei során is használni fogják az új arculati elemet. Emellett a korábbi években felújított állmásépületeiken is kihelyezik az új feliratot, mindig szem előtt tartva az adott állomásépület méreteit, adottságait.

Az idei évtől három helyszínen várja az utazóközönséget az új „Vasútállomás” felirat: Répcelakon, Porpácon, és Sopronban már elhelyezték az új arculati elemet. A közeljövőben további 3 állomásépületen, Kapuváron, Fertőszentmiklóson és Csornán is megjelenik majd a látványos, világító „Vasútállomás” felirat és a GYSEV-logó.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading