Minden ami Sopron

2022. 01. 28. péntek

Károly,

SOPRON
Borult

Közélet

Teljes szélességében lezárásra kerül a harkai összekötő út

Augusztus 15-től, a munkák ideje alatt Harka és Kópháza között Sopronon keresztül lehet majd közlekedni, a terelőútvonalat sárga alapú táblák jelzik majd.

Harka-Kópháza lezárás_kerülőút

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út Nagylózs – Sopron-kelet csomópont szakaszának kivitelezője, a DS Konzorcium tájékoztatja Önöket, hogy a Sopron-kelet csomóponton áthaladó 84. sz. főút új korrekciós szakaszának végleges forgalomba helyezése előtt utolsó lépcsőként a konzorcium csatlakoztatja a 8645 jelű harkai összekötő út új nyomvonalát a Harkára bevezető régi nyomvonalhoz. Az új aszfaltcsík kijelölt rákötési pontjához azonban olyan közel van a vasúti átjáró, hogy a 8645 jelű úton a forgalom biztonságosan nem fenntartható, ezért a harkai összekötő út teljes szélességében lezárásra kerül.

A munkák ideje alatt Harka és Kópháza között Sopronon keresztül lehet majd közlekedni, a terelőútvonalat sárga alapú táblák jelzik majd.

Harka-Kópháza lezárás-terelés_részlet 1

A lezárt szakasz a 861. sz. főút – 84. sz. főút – 86107 j. út (Sopron belterület: Győri út, Csengeri út) – 8645 j. út (Sopron belterület: Kőszegi út, Harkai út) útvonalon kerülhető el. Az országhatár és Kópháza felől érkezőknek, valamint Harka belterületén tájékoztató és terelőtáblák lesznek kihelyezve.

A tervezett terelés várható időtartama: 2020.08.15. – 2020.08.31.

Kérjük, hogy ebben az időszakban Kópháza és Harka viszonylatában fokozott figyelemmel közlekedjenek és kövessék a terelőtáblák iránymutatását.

Szeptembertől már kényelmesen és zavartalanul lehet majd közlekedni a 84. sz. főúton és a harkai összekötő út új nyomvonalán. Az M85 Sopron-kelet csomópont egy biztonságos és gyors átkelési szakasz lesz az új gyorsforgalmi út alatt.

A munkák miatti kellemetlenségekért és fennakadásokért elnézést kér a kivitelező, egyben köszöni a türelmet!

Harka-Kópháza lezárás-terelésMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading