Minden ami Sopron

2020. 07. 16. csütörtök

Valter

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Szabadtéri koncertekkel zár a Soproni Ünnepi Hetek

Boban Marković, a Budapest Jazz Orchestra és a SativuS zenekar ad koncertet a kulturális fesztivál záró hétvégéjén, a Fertőrákosi Barlangszínházban pedig az ExperiDance lép színpadra.

Boban_markovic

Péntek este 8 órától Boban Marković és zenekara lép fel a Várkerületen.

 

Július 10-én ér véget a Soproni Ünnepi Hetek programsorozata, ami június 17. óta kínált változatos programokat a soproniaknak és az ide látogatóknak: kiállítások, szabadtéri programok és a Fertőrákosi Barlangszínház előadásai szerepeltek a kínálatban.

A kulturális fesztivál nagyszabású koncertekkel ér véget: pénteken Boban Marković, szombaton pedig a Budapest Jazz Orchestra lép fel a Várkerületen, ahol minden korábbinál nagyobb színpadot építenek fel. Mindkét koncert 20 órakor kezdődik, a látogatókat a zenei élményen túl kézművesek portékái és gasztronómiai kínálat is várja.

budapest_jazz_orchestra

A Budapest Jazz Orchestra július 9-én 20 órától ad koncertet a Várkerületen.

 

Családiasabb hangulatú koncertnek ad helyet az Erzsébet-kert zenepavilonja, ahol a SativuS együttes lép fel vasárnap 18 órától, a Fertőrákosi Barlangszínházban pedig pénteken, szombaton és vasárnap 20 órai kezdettel az ExperiDance Production Én, Leonardo című táncelőadását láthatják a nézők.

sativus

Vasárnap az Erzsébet-kert zenepavilonjában a SativuS zenél, 18 órától.

 

Július 10-ig tartanak nyitva a Soproni Ünnepi Hetek keretében nyílt kiállítások is. A Festőteremben a Kossuth-díjas festőművész, Fehér László alkotásai tekinthetők meg, a Munkácsy-teremben pedig az idén 15 éves Soproni Fotóművészeti Kör jubileumi tárlata várja az érdeklődőket.

További információ a www.prokultura.hu oldalon található.

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading