Minden ami Sopron

2020. 07. 05. vasárnap

Sarolta, Emese

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Soproni fotósok Bécsújhelyen

A bécsújhelyi Stadtmuseum kiállítóhelyén nyílt tárlata a Soproni Fotóművészeti Körnek.

IMG_6671

Fotó: Hainer István

Szombat óta látogatható a soproni fotósok kiállítása, melynek az impozáns St. Peter an der Sperr ad otthont. Az egykori templomból átalakított kiállítótérben a Soproni Fotóművészeti Kör 16 tagjától összesen 47 db kép szerepel.
Fotó: Hainer István

Fotó: Hainer István

A kiállítás anyaga szinte megegyezik a kör 15 éves jubileumi tárlatának anyagával, mely a Liszt központ Munkácsy-termében volt látható idén nyáron.
A rendelkezésre álló hely miatt szűkítettük az anyagot, de az volt a célunk, hogy a bécsújhelyi közönségnek is egy színvonalas összeállítást tudjunk bemutatni. A kiállítást a templom terét figyelembe véve két részre osztottuk. Egyik felében a nagy méretű képeink szerepelnek, amelyekkel a Rondella falán is találkozhattunk, a másik felében pedig a kisebb méretű fotográfiák láthatók. – mondta el Ujvári Gábor, a kör elnöke.
IMG_6704

Fotó: Hainer István

A kiállítás apropója a két város, Sopron és Bécsújhely kulturális kapcsolatainak ápolása. A tárlat november 13-ig látogatható, további információ a http://stadtmuseum.wiener-neustadt.at/stpeterandersperr oldalon található.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading