Minden ami Sopron

2021. 12. 06. hétfő

Miklós

SOPRON
Borult

Kultúra

Soproni Esküvő Kiállítás – már a kilencedik

Idén immáron kilencedik alkalommal várják az esküvő előtt álló Párokat 2021. november 7-én (vasárnap), a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban a Soproni Esküvő Kiállítás szervezői.

eskuvo_kiallitas_plakat_2021

A 10-től 18 óráig tartó rendezvényen ezúttal is színvonalas kiállítókkal és sok meglepetéssel fogadják az érdeklődőket, akik a helyszínen megtekinthetik az esküvői szolgáltatók szinte teljes kínálatát.

„Széles választékban lesznek: meghívók, karikagyűrűk, menyasszonyi ruhák, alkalmi ruhák férfiaknak, esküvői torták, esküvői virágok. Ezenkívül bemutatkoznak: helyszínek, fotósok, videósok, szertartásvezetők, esküvőszervezők, DJ-k, zenészek, dekor cégek. Különlegességképpen pedig lesz: Old Timer, Fotobox, komolyzene, táncoktatás és hastáncosok” – nyilatkozta Dávid Viktória, az Aphrodite Esküvőszervező Iroda munkatársa, a kiállítás főszervezője.

„Az elmúlt, az esküvők tervezése szempontjából nehéz időszak ellenére, mi pozitívan nézünk a jövő szezon elé és ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az esküvő előtt álló pároknak is, hiszen egy esküvő sikere nagy mértékben múlik a megfelelő szolgáltatókon. Reméljük a párok a jelenlegi helyzetben is szívesen tervezgetik életük egyik legszebb napját, melyhez remek ötleteket és hasznos tanácsokat gyűjthetnek a kiállításon” – fűzte hozzá Dávid Viktória.

Az előző években sokan érdeklődtek a mindig színvonalas rendezvény iránt, a szervezők remélik, hogy ez idén sem lesz másképp.

A belépés ingyenes!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading