Minden ami Sopron

2023. 03. 26. vasárnap

Irén

SOPRON
Borult

Közélet

Sopronba is megérkezett a Volkswagen Roadshow

A VW eHybrid lenyűgöző flottája még szerdán is megtekinthető és kipróbálható.

VW Roadshow 1 (Large)

Az idei Volkswagen Roadshow keretében országszerte 22 kereskedésben próbálhatók ki a márka eHybrid és R modelljei: olyan különleges autók, melyekkel nem minden nap találkozunk.

A két flotta egyenként 6-6 modellből áll, melyek külön útvonalon járják majd az országot, de az összes Roadshowban résztvevő kereskedésbe ellátogatnak, hogy minden érdeklődőnek lehetősége legyen megtapasztalni a Volkswagen élményét. Az eHybrid család június 3-án érkezett meg Sopronba, hogy hat napon át lenyűgözze a Walter Autó Kft. Pozsonyi úti kereskedésébe ellátogató érdeklődőket.

IMG_9530 (Large)

Az eHybrid flotta

A Volkswagen elkötelezte magát az emobilitás mellett, a márka saját jövőjét az elektromos meghajtásban látja. Az emobilitáshoz vezető úton azonban kiváló első lépés lehet egy plug-in hibrid, azaz a Volkswagen kínálatában eHybrid néven futó modell. A plug-in hibridek hálózatról tölthető, tisztán elektromos üzemmódra is képesek, így kiválóan helytállnak alacsony, vagy akár zéró károsanyag-kibocsátással bármilyen környezetben: városban, tisztán elektromos üzemmódban, karbonsemlegesen is képesek közlekedni, míg hosszabb távon a hagyományos belső égésű motort segítve rendkívül kedvező fogyasztással teszik lehetővé nagyobb távolságok megtételét.

IMG_9538 (Large)

Az eHybrid flott tagja idén egy Tiguan Elegance TSi Plug-In-Hybrid, egy Passat Variant GTE TSI Plug-In-Hybrid, egy Golf Variant Style 1.5 eTSI OPF DSG, egy Golf GTE TSI Plug-In-Hybrid, egy Arteon Elegance 1.4 TSI Plug-In-Hybrid, valamint a Volkswagen kínálatában elérhető legerősebb autó, a 462 lóerős Touareg 3.0 TFSI R Plug-In-Hybrid, mely hidat képez a hibrid- és sportmodellek között.

IMG_2575 (Large)

Csatlakozz a Volkswagenhez és próbáld ki az eHybrid flotta tagjait!

További részletek és a Roadhshowban résztvevő márkakereskedések listája: https://roadshow.volkswagen.hu/

IMG_9548 (Large)

Az “R” flotta

Nem meglepő, hogy a legerősebb jelenlegi Volkswagen ötvözi az „R” jegyeket és a plug-in hibrid technológiát: a hibrid meghajtás ugyanis nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötni. A Touareg R Plug-In-Hybrid egyszerre teszi elérhetővé a tisztán elektromos, környezetbarát közlekedést, valamint az ülésbetapasztó, hamisítatlan R élményt. Az emobilitásra való átállás kapujában állunk, így a Volkswagen szeretne tisztelegni a hagyományos, belsőégésű motorok előtt, azok múltját ismerve és elismerve pedig meg akarja mutatni, miért is szerettük szívből a benzinmotorokat, vagyis azt, mire képesek a Volkswagen mérnökei, ha közúti sportautó tervezéséről van szó.

A 2022-es Volkswagen “R” flotta tagjai között szerepel két Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy T-Roc R-Line 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Golf R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Tiguan R 2.0 TSI DSG 4Motion, valamint egy igazi különlegesség, egy 300 lóerős Golf GTI Clubsport 2.0 TSI DSG.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading