Minden ami Sopron

2023. 03. 25. szombat

Gábor

SOPRON
Borult

Közélet

Sopronba érkezik a Rádió1 Roadshow

Kedden a Mária szobornál találkozhatunk a Rádió1 népszerű műsorvezetőivel.

radio1foto

Nekivágnak az országnak Balázsék. A Rádió 1 népszerű reggeli műsorának stábja idei második országjáró turnéján ismét több, mint ezer kilométert utazik azért, hogy a műsorvezetők személyesen is találkozhassanak a hallgatókkal.

Ismét útnak indulnak Sebestyén Balázsék, hogy hétfőtől minden reggel másik városból bejelentkezve vezessék egy héten át a Balázsék című műsort. Az ország legnépszerűbb reggeli triója több, mint ezer kilométer megtételére készül feszített tempóban, hogy Pécstől Debrecenig öt különböző helyszínen is találkozhassanak a hallgatókkal. A plexiből készült modern stúdió minden nap másik városban épül fel, közel negyven fős stáb dolgozik azon, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

“Tavasszal már végig jártunk öt nagyvárost, és elképesztő volt az a szeretet, amivel fogadtak minket. Feltölti az embert, ha személyesen is ott lehet a hallgatókkal, egészen más így műsort vezetni, mint a budapesti stúdióban. Örülünk, hogy olyan városokba is eljutunk most, ahol már nagyon régen jártunk, és bízunk benne, hogy a közönség is vár minket – az eddigi visszajelzések szerint nagyon”
– mondta Sebestyén Balázs, aki műsorvezetőtársaival együtt szintén nagyon várja a roadshow-t.

Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani hétfőn hajnalban Pécsre látogatnak, kedden Sopronban, szerdán Székesfehérváron, csütörtökön Egerben, pénteken pedig Debrecenben várják a hallgatókat, akik szeretnék élőben hallgatni a műsort, szeretnének játszani és nyerni, vagy egyszerűen csak találkozni a műsorvezetőkkel.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading