Minden ami Sopron

2019. 06. 20. csütörtök

Rafael

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

SHOOT THE SPEED – Színes utazás a Forma-1 izgalmas világában

Tóth Zsombor 180 oldalas fotóalbuma több, mint magával ragadó képek gyűjteménye! A fotók mellett számos érdekességet megtudhatunk a Forma-1 izgalmas világáról.

shoot3

A fiatal fotós szombaton mutatta be képes könyvét a Novomatic Arénában, mely során érdekes információkat is megtudhattunk a fotósok munkájáról, a versenyek és a csapatok profi szervezettségéről, vagy akár magukról a főszereplőkről, a brutális csúcsjárműveket megzabolázó versenyzőkről.

shootthespeed1

A SHOOT THE SPEED elnevezésű, igényesen megszerkesztett kötetet lapozgatva biztosan kijelenthetjük, hogy nem csak az autósport rajongóit ragadja majd magával. Ahogy azt Tóth Zsombor elmondta, a könyv gyakorlatilag egy hordozható fotó-kiállítás, számos olyan információval kiegészítve, melyen keresztül betekintést nyerhetünk a világ első számú autósportjának kulisszái mögé. A lenyűgöző fotók azon a 10 futamon készültek, ahol az idei sorozatban megfordult a soproni fotós, akinek szakértő szemmel készített munkáival egyébiránt találkozhatunk többek között a kosárlabda és a labdarúgó tudósításokban is.

További információk, megrendelés: www.fb.com/shootthespeed

FIGYELEM! NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az elkövetkező napokban egy nyereményjátékot is indítunk olvasóink között, akik közül a két legszerencsésebb hazaviheti majd Tóth Zsombor bámulatos könyvét! Ne szalaszd el az esélyt, kövesd Facebook oldalunkat!

borito



MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading