Minden ami Sopron

2020. 04. 02. csütörtök

Áron

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Otthonunkba jön az Esterházy-kastély minden csodája

Esterházy-kastély: Elindultak a körpanorámás virtuális kastélytúrák, online tárlatvezetés is lesz.

onlinefertode

A jelenlegi vészhelyzetben sem kell lemondanunk az Esterházy-kastély látványáról, melynek csodaszép múzeumi tereiben körpanorámás virtuális sétákat tehetünk. Éljék át a csodát, amit a barokk-rokokó kastélyegyüttes kínál, a legek kastélyaként, barangoljanak online a fertődi Esterházy-kastélyban!

Nézzenek be mindennap virtuálisan – most egy ideig az interneten – az Esterházy-kastélyba és a nagycenki Széchényi-örökség helyszíneire!
Várják az érdeklődőket – egyelőre – a facebook-oldalakon és a weboldalakon, abban a meggyőződésben, hogy kellő fegyelmezett
magatartással elérjük, hogy minél előbb újból lehetővé váljon az, hogy személyesen is ellátogassanak a legek kastélya csodavilágába.

Haydn-vonósnégyes-muzsikát, a kastélypark tavaszi fényeit, a díszterem szépségeit, körpanorámás kastélytúrákat, majd online
idegenvezetést is kínál a virtuális bejárás. A csodaszép kastélyterekkel, további látványélményeket kínáló anyagokkal szeretnék lehetőségeik szerint enyhíteni a bezártság-érzést, könnyebbé tenni az előttünk álló időszak küzdelmekkel teli, nehéz napjait.

A körpanorámás virtuális séta a fertődi Esterházy-kastélyban megtekinthető ide kattintva.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Bejár a munkahelyére a vészhelyzet idején?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading