Minden ami Sopron

2018. 10. 23. kedd

Gyöngyi

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Október 7-8: XIV. Ágfalvi Gesztenye Fesztivál

Mutatjuk a programot!

Október 7-8-án, hétvégén hagyományőrző jelleggel ismét megrendezésre kerül a XIV. Ágfalvi Gesztenye fesztivál, mely idén is színes programokat tartogat számunkra, szombaton és vasárnap egyaránt.

Lesz népművészeti kirakodóvásár, kézműves foglalkozás, valamint gesztenyés ételek és sütemények várják a látogatókat. Különböző tánc és egyéb bemutatók, zenekarok, szórakoztató és könnyűzenei programok és bál várja a vendégeket a Vadon Lovas Club területén.

A szervezők szeretnék e néhány nap keretén belül közelebb vinni mindenkit ahhoz, amit ez a szép környék jelent, és bemutatni mindent, ami a gesztenyével kapcsolatos: legyen az kulináris élvezet vagy egyéb látnivaló.

A kétnapos rendezvény ideje alatt Kránitz Roland és a Soproni Fotóklub kiállítása tekinthető meg a zárt lovardában.

Délelőtt 9 órától 19 óráig folyamatosan a Vadon Lovas Club területén népművészeti kirakodóvásár és kézműves foglalkozás lesz.

Büfé valamint gesztenyés ételek és sütemények, folyamatos gesztenyesütés. A sütemények udvari beszállítója a Dömötöri cukrászda lesz.

Forralt bor, must, gesztenyeméz kapható, ingyenes mézkóstoló. Egész nap lovaglás, sétakocsikázás, póni lovaglás vehető igénybe, állatsimogató, ugrálóvár és szórakoztató játékok várják a látogatókat.

Belépődíj 500ft/fő, 6-12 éves korig 250ft/fő, 6 éves kor alatt ingyenes.

Telefon : 06 70/415-5591        06 30/710-8840

agfalvi_gesztenyefeszt_2017_program

Nagyobb méretért katt a képre!MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön is ellátogat majd a soproni KFC-be?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading