Minden ami Sopron

2022. 11. 28. hétfő

Stefánia

SOPRON
Borult

Kultúra

Nyáresti mozi a soproni Jereván lakótelepen

Augusztus 7-én, szombaton 20.30 órakor szabadtéri mozi előadásra várják az érdeklődőket a Jereván lakótelep szolgáltatóháza belső udvarára.

_MadeInHungaria-A5

A Made in Hungária, közkedvelt, immár klasszikusnak számító zenés-táncos magyar filmet vetítik a közönségnek a könnyed nyáresti programnak
ígérkező közösségi eseményen – mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke.

Az önkormányzati képviselő hozzátette: köszönet jár mindenkinek, aki a küzdelmekkel teli járványidőszakban a közösség szolgálatában helytállt, és mindazoknak is, aki kellő felelősséget tanúsítottak a járvány leküzdésében. Ez tette lehetővé, hogy fokozatosan újjáinduljanak a közkedvelt közösségi események a Jereván lakótelep közterein.

Az ingyenes nyáresti mozi előadást – amely a Pro Kultúra Sopron közreműködésével valósulhat meg – kedvező időjárás esetén tartják meg, és továbbra is kérik a felelősségteljes távolságtartást a közönségtől.

sopronretro_jerevan_02

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

 • Eszterháza: Idővonzatok újabb exkluzív hétvégéje BOLDI és Incze Mózes művészekkel

  A mai magyar kortárs művészet két fiatal művészegyénisége – BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész – személyesen vezeti végig közös tárlatán az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély Idővonzatok – Modulated time kiállításon a fertődi Esterházy-kastély nyugati szárnyában.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading