Minden ami Sopron

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina

SOPRON
Borult

Kultúra

Nyáresti mozi a soproni Jereván lakótelepen

Augusztus 7-én, szombaton 20.30 órakor szabadtéri mozi előadásra várják az érdeklődőket a Jereván lakótelep szolgáltatóháza belső udvarára.

_MadeInHungaria-A5

A Made in Hungária, közkedvelt, immár klasszikusnak számító zenés-táncos magyar filmet vetítik a közönségnek a könnyed nyáresti programnak
ígérkező közösségi eseményen – mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat elnöke.

Az önkormányzati képviselő hozzátette: köszönet jár mindenkinek, aki a küzdelmekkel teli járványidőszakban a közösség szolgálatában helytállt, és mindazoknak is, aki kellő felelősséget tanúsítottak a járvány leküzdésében. Ez tette lehetővé, hogy fokozatosan újjáinduljanak a közkedvelt közösségi események a Jereván lakótelep közterein.

Az ingyenes nyáresti mozi előadást – amely a Pro Kultúra Sopron közreműködésével valósulhat meg – kedvező időjárás esetén tartják meg, és továbbra is kérik a felelősségteljes távolságtartást a közönségtől.

sopronretro_jerevan_02

 • Rabulejtő átváltozások szóban, képen és hangban

  A HERBSTGOLD Fesztivált 2017 óta rendezik meg minden év szeptemberében Kismartonban, az idén szeptember 15-től 26-ig. A Fesztivál mottója, Metamorfózisok, új művészeti vezetője, Julian Rachlin hegedűművész.

 • Érdemes Sopronkövesdre látogatni a hétvégén

  Színes programokkal vár minden érdeklődőt a 14. Sopronkövesdi Kulturális Örökség Napjai.

 • RETRO-Sopron: 20.századi iparsztori

  Zenés előadás keretében a közelmúlt ipartörténeti képeiből válogat Bolodár Zoltán, a Soproni Múzeum fotóarchívumának vezetője.

 • Nyitott Porták Napja

  Július 17-én, szombaton mindenki számára szabadon látogathatók az Alpokalja – Fertő Táj Vidék Minősége Védjegyes hálózat tagjainak üzemei és portái.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading