Minden ami Sopron

2020. 08. 08. szombat

László

SOPRON
Borult

Közélet

Ne legyen akadály a hideg – Programajánló

Már péntek este belecsaphatunk a hétvégi feltöltődésbe!

7rockfarsang550

Ahogy arról külön is előzetest adtunk, a 7. Soproni Rockfarsang igazi csemege a műfaj kedvelőinek. Pénteken és szombaton a rockereknek a GYIk-ban a helye!

Aki más stílust kedvel, annak is remek alternatívákat tudunk ajánlani!

A Hangárban Péterfy Bori & Love Band várja a szórakozni vágyókat, míg a Búgócsigában Szeder ad koncertet.

Szombaton délelőtt pihenjünk egyet, aztán kora délután már nekiállhatunk készülődni. Elsőnek egy női kosárlabda bajnoki rangadót javaslunk megtekinteni. Az Euroligában is remeklő Sopron Basket hölgyei 18 órtól a bajnoki éllovas Szekszárd csapatát fogadják a Novomatic Arénában. Szurkoljunk ki a lányoknak egy 13 pontosnál nagyobb győzelmet, és akkor átveszik a vezetést a tabellán!

Az aréna szomszédságában levő Műjégpálya 18.30 órától tartja Tavaszi Jégolvasztó bemutatóját.

19 órától az Ármány és Szerelem kerül terítékre a Petőfi Színházban, míg Fertődön, az Arany-év záró eseményeként Arany János esete a beatboxszal címmel hallhatunk balladákat.

túra1

Aki túrázna egyet családjával a sötétben, az vezetés mellett, 19 órától megteheti a Lővér fürdő felső parkolójától az Éjszakai túrán.

A Rockfarsang mellett a Búgóban a Haydm Street feldolgozásaira bulizhatunk, a Hangárban pedig a Belga mozgatja meg a közönséget.

Akinek még maradt ereje vasárnap is mozogni, az 10 órakor jelenjen meg az uszinál. A IV. Túrázz Sopron – Városi túranap keretében 11 km táv vár a vállalkozó kedvűekre. A program családi kirándulás jellegű.

További információk, programok az Eseménynaptárunkban.

Kellemes hétvégét kívánunk!MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading