Minden ami Sopron

2023. 03. 23. csütörtök

Beáta

SOPRON
Borult

Kultúra

Napközis táborok Eszterháza barokk-rokokó környezetében

A fertődi Esterházy-kastély nyári napközis táborokat hirdet júliusban a nyári szünet idejére.

EK_tabor02

A táborok alatt csapatépítő játékokon, kosztümös kastélylátogatáson, levendulaszüreten, gyógynövény túrán, rózsakerti sétán, kézműves
foglalkozáson, körpanorámás vetítésen, kalandtúrán, filmvetítésen, vonatozáson, kiránduláson vehetnek részt, valamint gyertyát készíthetnek és az íjászatot is kipróbálhatják.

Elet_A_Pal_majorban_FB COVER 851x315px

2020. július 13-16. (hétfő-csütörtök) között 9.00-16.00 óráig Élet a Pál-majorban elnevezéssel szervezik a tábort. Részvételi díj: 26.000 Ft, jelentkezni 2020. július 8-ig (szerdáig) lehet a muzeumpedagogia@eszterhaza.hu email címen. A résztvevők számára az ebéd biztosított.

Mukincsvadaszat_tabor_Esterhazy_kastely_FB COVER 851x315px

2020. július 27-30. (hétfő-csütörtök) 9.00-16.00 óra között a Műkincsvadászat elnevezésű tábor alatt a táborozók többek között a
régészettel és a műtárgyvédelemmel ismerkedhetnek meg más, számos izgalmas program mellett. Részvételi díj: 25.000 Ft, jelentkezni 2020.
július 20-i (hétfőig) lehet a muzeumpedagogia@eszterhaza.hu email címen. A résztvevők számára az ebéd biztosított.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

Az eszterházai táborok a csodálatos barokk-rokokó kastélykörnyezetben kínálnak feledhetetlen élményteli programokat a gyermekeknek.

 • Kodály mai örökösei találkoznak Sopronban

  29. alkalommal szervezi meg április 14-16. között az Éneklő Ifjúság Szakmai Napok és Koncertek programját a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA).

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading