Minden ami Sopron

2020. 02. 20. csütörtök

Álmos

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Micsoda új dallal turnézza végig az őszt az Elefánt?

Augusztusban vonult a zenekar alkotótáborba, hogy megírja a jövő évre tervezett új lemez első dalát, amely a Micsoda címet kapta – ezt is el fogják játszani október 5-én Sopronban a Búgócsiga Akusztik Gardenben, 21:30 – tól.

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött az Elefánt: a rengeteg fesztiválfellépés mellett, júniusban felléptek a MÜPÁ-ban is, egy különleges koncerttel a Hey June! programsorozat részeként, a nyár végén pedig alkotótáborba vontultak a srácok, hogy új dalokat írjanak.

Ebben az alkotótáborban született meg a ’Micsoda’ is, ami október elején jelenik meg, klip is készül hozzá, így érdemes figyelni, és követni az Elefánt FB oldalát, és YouTube csatornáját.

00_elefant_Sinco_kicsi

Az új dalt már játszani fogja a zenekar az őszi turnén, így aki szeretné az elsők között élőben hallani, nem hagyhatja ki a soproni koncertet, ami a Búgócsiga Akusztik Gardenben lesz 21:30 – tól. Az Elefánt előzenekara az elektronikus hangzásvilágú Analog Balaton lesz.

Érdemes kihasználni az alkalmat, mert az őszi időszak után a zenekar pár hónapos pihenőre megy, ami alatt további új dalokat írnak majd, és felkészülnek a következő lemez megjelentetésére.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading