Minden ami Sopron

2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson

SOPRON
Borult

Közélet

Megérkeztek a legújabb sneakerek a Dorko Sopronba!

A magyar tervezők által megálmodott DRK márka legújabb kollekciója megérkezett a Várkerület 10-be is!

A sneakerek világa a tavaszi/nyári időszakban olyan darabokkal gazdagodott a márkának köszönhetően, mint például a DRK ’81. Ebben a kollekcióban a tervezők szüleink és nagyszüleink dorkojához nyúltak vissza, hogy a mai igényekhez igazítva  alkossák meg az egykor a dorogi gumigyárban, vászonból készült gumiorrú cipőket. A szlogen is épp ezért nem véletlen: Tiszteld a múltat, alkosd a jövőt!
DRK_fooldali banner
A színkombinációk mellett az anyaghasználatban is egyedit alkotott ennél a kollekciónál a Dorko, a klasszikus fekete és a bézs  cipőket parafával kombinálták, amely kifejezetten vagány képet mutat viselőjéről, főleg, ha a szintén parafából készült baseball sapival kiegészítve hordja.
Egy olyan apró, de mégis igencsak hasznos funkcióról sem feledkeztek meg a tervezők, mint a cipő nyelvében lévő, tépőzárral ellátott zseb, amelyben például a kártyákat, vagy a készpénzt is tárolni lehet, főleg a fesztiválokon.
81-low-1
A ’81 kollekció mellett olyan, a mindennapokban is kényelmesen és bárhol viselhető sneakereket tervezett az idei melegebb szezonra, mint az előző évről már jól ismert Panther 2.0, a sportosabb Illuminati, a vagányabb Geisha, vagy a Jump, amelybe nevéhez hűen csak bele ugrassz és elkísér bárhová is mész.
drk-shoe-banner-fullwidth
A Dorko Sopronban a DRK mellett természetesen már a jól ismert világmárkák, mint az adidas, a Converse, a Vans, a Le Coq Sportif, a New Balance, vagy a Levis tavaszi darabjait is megtalálod.
-pr cikk-

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading