Minden ami Sopron

2020. 07. 05. vasárnap

Sarolta, Emese

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

Megérkezett a tél

Rövid ősz után úgy fest, valóban megérkezett a tél, akár hóval is találkozhatunk rögtön az elején.

andi_5fokesernyoVéget érnek a tíz-tizenöt fokok, november hátralevő részében már nem lesz ennyire enyhe idő az előrejelzések szerint. Ma éjszaka már fagypont alá süllyedhet a hőmérséklet, akár -5 fokig is hűlhet majd a levegő. Ráadásul csapadékra is készülhetünk estétől, nem kizárt, hogy reggelre már hólepel fogad minket. A hétfő kifejezetten hideg lesz, 3 fokig “melegszik” az idő, és napközben is számíthatunk havas esőre. A hét további részében sem lesz szebb az időjárás, minden nap borús és hideg időnk lesz, esernyőt pedig érdemes lesz magunknál tartani, főleg esőt kapunk a nyakunkba.

A hét második felében már kisüthet a Nap, de a hőmérsékleten ezt nem fogjuk különösebben megérezni, marad a maximum 5 fokos hőmérséklet, éjszakánként pedig a fagy.

 

Forrás: Időkép

 

 


 • Munkálatok a Széchenyi téren

  A Széchenyi tér – Templom utca csatlakozásánál útburkolat javítási munkákat végeznek.

 • Soproni Gyógyközpont: Látogatási tilalom feloldva!

  A Nemzeti Népegészségügyi Központ 13305-57/2020/EÜIG. számú határozata alapján a teljes körű látogatási tilalom a Soproni Gyógyközpontban feloldásra került.

 • TRIANON 100

  A Hűség Városa is üzente: összetartozunk!

 • A „KARANTÉN-ÉRETTSÉGI” MARGÓJÁRA

  Valószínű történelmi távlatból is emlékezetes marad az idei érettségi, ahol több ezer diák nem mindennapi körülmények között adott számot tudásáról. Hogyan élték meg mindezt a soproni diákok és tanáraik? Erről kérdeztük őket.

 • Visszatér a tavaszi idő

  A pár napos hideg után újra emelkedik a hőmérséklet, sok napsütés is várható.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading