Minden ami Sopron

2021. 07. 25. vasárnap

Kristóf, Jakab

SOPRON
Borult

Kultúra

Már látható a Rondella Tárlat

A képek már a helyükön, hivatalosan pénteken nyílik a Soproni Fotóművészeti Kör kiállítása a Várkerületen. 

IMG_8167

A hagyományos kiállítás ezúttal az Enigma címet kapta, azaz a titok, rejtély témáját fogalmazták meg a fotósok, ki-ki a maga módján.

A tárlathoz minden évben próbálunk olyan fogalmat, témát találni, aminek van aktualitása is, ugyanakkor tágan lehet értelmezni és szabadon asszociálni rá. Mindig vita előzi meg a témaválasztását, ami biztosíték arra, hogy megfelelő témát választ a Kör. – mondta el az idei kiállításról Hainer István, a Soproni Fotóművészeti Kör egyik tagja.

IMG_8170

A képek több mint egy hónapon át, szeptember 10-ig maradnak szabad ég alatt, ezért a fotókat műanyag lapokra nyomtatták, hogy bírják az időjárás megpróbáltatásait.  Bár a tárlat már látható, hivatalosan július 28-án, pénteken 21 órai kezdettel nyitja meg Ujvári Gábor, a Soproni Fotóművészeti Kör elnöke. Közreműködik: Kiss Noró.

Kiállítók: Ambrits Tamás, G. Nagy László, Hainer István, Hajdú László, Herr József, Horváth Tamás, Kiss Péter, Kránitz András, Mayer Kornél, Molnár Zoltán, Németh Béla, Németh Csaba, Pócza Gábor, Simon Tibor, Soltész Boglárka, Süveg Gábor, Szabó Márton, Tóth Tibor, Ujvári Gábor

IMG_9386

Fotó: Hajdú László

 

A Soproni Fotóművészeti Kör már több mint egy évtizede rendez kiállítást nyaranta a Rondellán. Szintén hagyomány már, hogy decemberben a Torony Galériában állítanak ki, a Rondella Tárlat után ott találkozhat munkáikkal a közönség.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading