Minden ami Sopron

2018. 12. 12. szerda

Gabriella

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Magyarország egyik legnagyobb LEGO magángyűjteménye a GYIK Rendezvényházban

Egy újabb nagyszabású LEGO kiállítást és börzét tartanak a GYIK Rendezvényházban november 11-12-én. A hétvége folyamán Magyarország egyik legnagyobb LEGO magángyűjteményét tekinthetik meg az érdeklődők.

A látogatók szombaton és vasárnap is reggel 9 és este 7 óra között a LEGO valamennyi válfaját megcsodálhatják, a Star Wars klasszikusoktól kezdődően egészen az életnagyságú szuperhősig. Természetesen a már jól megszokott programok mellett: játék és LEGO sarok, videójátékok, távirányítós autók, vonatvezetés és a LEGO-mozi mellett sok újdonsággal is készülnek a szervezők.

Az idei évben a gyermek kiállítók jelentkezését is várják, hogy egy közönségszavazás során értékes nyereményekkel gazdagodjanak, és kreativitásukkal még színesebbé tegyék a kiállítást.

A korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény egyúttal börze is, tehát a kiállított tárgyak jelentős része megvásárolható.

Lego (1)

A program így tehát nem csupán remek kikapcsolódás az egész család számára, de remek lehetőséget is kínál a közelgő karácsonyi ajándékok beszerzésére is.

A hagyományokhoz hűen most is nyereményjátékokra is invitálják a résztvevőket, melyről bővebben is olvashatnak a GYIK Rendezvényház eseményénél.

Lego

A rendezvény belépődíjas: gyermek – 1200 Ft, felnőtt – 1500 Ft. A jegyek mindkét napra érvényesek!MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy tölti a Karácsonyt?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading