Minden ami Sopron

2018. 09. 21. péntek

Máté

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Magyarország egyik legnagyobb LEGO magángyűjteménye a GYIK Rendezvényházban

Egy újabb nagyszabású LEGO kiállítást és börzét tartanak a GYIK Rendezvényházban november 11-12-én. A hétvége folyamán Magyarország egyik legnagyobb LEGO magángyűjteményét tekinthetik meg az érdeklődők.

A látogatók szombaton és vasárnap is reggel 9 és este 7 óra között a LEGO valamennyi válfaját megcsodálhatják, a Star Wars klasszikusoktól kezdődően egészen az életnagyságú szuperhősig. Természetesen a már jól megszokott programok mellett: játék és LEGO sarok, videójátékok, távirányítós autók, vonatvezetés és a LEGO-mozi mellett sok újdonsággal is készülnek a szervezők.

Az idei évben a gyermek kiállítók jelentkezését is várják, hogy egy közönségszavazás során értékes nyereményekkel gazdagodjanak, és kreativitásukkal még színesebbé tegyék a kiállítást.

A korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény egyúttal börze is, tehát a kiállított tárgyak jelentős része megvásárolható.

Lego (1)

A program így tehát nem csupán remek kikapcsolódás az egész család számára, de remek lehetőséget is kínál a közelgő karácsonyi ajándékok beszerzésére is.

A hagyományokhoz hűen most is nyereményjátékokra is invitálják a résztvevőket, melyről bővebben is olvashatnak a GYIK Rendezvényház eseményénél.

Lego

A rendezvény belépődíjas: gyermek – 1200 Ft, felnőtt – 1500 Ft. A jegyek mindkét napra érvényesek! • KultTereK - „Összművészeti térélmény” a soproni belvárosban

  „Óriási élmény volt az egész délután. Ennyi ember régen volt az utcákon „kulturálódni”. IGAZI KULTURÁLIS FORRADALOM volt ma Sopronban. Gratulálok. Még, még, még, ennyi nem elég…” Többek között ilyen bejegyzéseket kaptak a szervezők tavaly a KultKapuK után. Idén a soproni belváros tereit töltik meg különleges kulturális csemegékkel 2018. szeptember 29-én szombat délután. 

 • Kötelező programok a szombati „Kötelező” családi napon!

  A Liszt Központ első őszi családi napja – az iskolakezdés utáni hetek szellemében Kötelező program lehet. Persze mindezt kötetlenül: a pincétől a padlásig itt minden a kötélről, a madzagról, a zsinegről vagy éppen a csomóról szól majd. Két különleges látványosság is székhez kötözheti a látogatókat.

 • Nyereményjáték friss házasoknak!

  Fertődön tartottátok az esküvői fotózást? Akkor játékra fel!

 • HA UNOD A BANÁNT! - BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál Sopronban

  14. Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál szeptember 5. és 8. között vidéken egyedül Sopronban. Fikciós, animációs és kísérleti rövidfilmek a nagyvilágból.

 • Herbst Gold Fesztivál Kismartonban

  A programsorozat klasszikus, jazz-, balkáni, illetve roma zenei koncerteket kínál, kulináris élvezetekkel és a történelmi helyszín hagyományaival összekapcsolva.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading