Minden ami Sopron

2018. 06. 25. hétfő

Vilmos

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Magyarország egyik legnagyobb LEGO magángyűjteménye a GYIK Rendezvényházban

Egy újabb nagyszabású LEGO kiállítást és börzét tartanak a GYIK Rendezvényházban november 11-12-én. A hétvége folyamán Magyarország egyik legnagyobb LEGO magángyűjteményét tekinthetik meg az érdeklődők.

A látogatók szombaton és vasárnap is reggel 9 és este 7 óra között a LEGO valamennyi válfaját megcsodálhatják, a Star Wars klasszikusoktól kezdődően egészen az életnagyságú szuperhősig. Természetesen a már jól megszokott programok mellett: játék és LEGO sarok, videójátékok, távirányítós autók, vonatvezetés és a LEGO-mozi mellett sok újdonsággal is készülnek a szervezők.

Az idei évben a gyermek kiállítók jelentkezését is várják, hogy egy közönségszavazás során értékes nyereményekkel gazdagodjanak, és kreativitásukkal még színesebbé tegyék a kiállítást.

A korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény egyúttal börze is, tehát a kiállított tárgyak jelentős része megvásárolható.

Lego (1)

A program így tehát nem csupán remek kikapcsolódás az egész család számára, de remek lehetőséget is kínál a közelgő karácsonyi ajándékok beszerzésére is.

A hagyományokhoz hűen most is nyereményjátékokra is invitálják a résztvevőket, melyről bővebben is olvashatnak a GYIK Rendezvényház eseményénél.

Lego

A rendezvény belépődíjas: gyermek – 1200 Ft, felnőtt – 1500 Ft. A jegyek mindkét napra érvényesek! • SopronDrum - Világsztárok ritmusában a város

  Az általunk ígért kulturális paradigmaváltás alapvető részeként hívtuk életre a SopronDrumot, amely minőségében egyértelműen világszínvonalú volt és európai kitekintéssel bírt. Szélesítettük a kínálati palettát és újabb támpillérrel erősítettük meg a város turisztikai kínálatát. Talán nem túlzó, ha meghatározó lépésnek tartom a jövő szempontjából ennek a fesztiválnak a létrejöttét – mondta Pataki András, rendezvényt szervező a […]

 • Szavazni is lehet a Kórus Spontánusz évadzáró koncertjén

  A IV. Avizó Karvezetőkurzus zárókoncertje 2018. június 24-én 15 órakor lesz a soproni Református templomban.

 • Rolando, az élet ritmusa - villáminterjú

  A SopronDrum legvidámabb kisugárzású fellépője pillanatok alatt képes meghódítani a közönséget humorával, közvetlenségével és persze utánozhatatlan, lenyűgöző játékával. Rolando Morales-Matos mesterkurzusán jártunk és beszélgettünk is vele a fesztiválról, amely számára nagy élményt adott.

 • Chris Deviney: szellemi körben - villáminterjú

  Chris Deviney, She-e Wu és Rolando Morales-Matos közös fellépése a SopronDrumon a klasszikus ütős-világot is bemutatta szombaton a Barlangszínházban. A ritmus varázsában jól megfért Bach, Pat Metheny, a rumba, a dzsessz és a latin ritmusok is. 

 • Dörnyei Gábor: "A dobgépekből hiányzik az ember lüktetése"

  A legfontosabb egy dobos életében a magabiztos, szolid tempótartás és a megfelelő hangszín megtalálása, s akkor az ember meggyőző lesz – mondta Dörnyei Gábor a SopronDrumon tartott mesterkurzusán.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading