Minden ami Sopron

2023. 06. 07. szerda

Róbert

SOPRON
Borult

Civil zóna

Late Night Sopron

Szeptember 3-án, immáron második alkalommal csábítanak éjszakai vásárlásra a Várkerületen lévő boltok.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Late Night Sopron, aminek keretében az akcióhoz csatlakozó üzletek késő estig extra kedvezményekkel várják a vásárlókat.

A szombati eseményről és magáról a kezdeményezésről Demény Dávidot, a Late Night Sopron egyik főszervezőjét kérdeztük.

Várkerületi kereskedői csoport összefogása eredményeként jött létre a Várker Kör társaság. Célunk a gyönyörűen újjáépített belváros reklámozása üzleti megfontolások alapján. A kezdeményezés maga Jury Beátától – az egyik legrégebbi soproni kereskedőtől-, továbbá Horváth Árpádnétól, Németh Gyöngyvértől és Füzyné Szittya Judittól származik.

14163740_10153750378260308_2095942359_o

 

Az első Late Night Sopron esemény, mely idén nyáron került megrendezésre sikeresnek mondható, több pozitív visszajelzés érkezett a vállalkozó kollégák részéről. Nyilván ez egy hosszú folyamat, hagyományteremtő szándékkal hoztuk létre a Várker Kört. A mai napig kb 50 várkerületi vállalkozó tagja a Late Night Shopping-nak. (Ebből 10 alapító tag).

A programhoz csatlakozó boltok előtt egy fehér lufi lesz majd látható. A fehér szín egyébként is fontos szerepet kap majd az estén, ugyanis a fehér ruhába öltöző vásárlók extra kedvezményekre, ajándékokra számíthatnak.

Szeretnénk bevonni minél több embert a programba, és reméljük a fehérbe öltözéssel kicsit mindenki magáénak érzi majd az eseményt. Reméljük minél többen csatlakoznak majd, és érdekes látványt fog nyújtani a Várkerület a fehér lufikkal és a sok fehérbe öltözött emberrel.

14194504_10153750377445308_1815370439_n

A Late Night Sopron utolsó három órájában nem csak a kedvezmények miatt érdemes a Várkerületre látogatni, 20-23 óráig ugyanisa szervezők zenei programmal is készültek. A Brass Brothers Sopron fúvós zenekar az Ógabona tértől a Széchenyi térig vonul majd, a Mária- szobornál, pedig a HayDmStreet zenél majd.

Ha valaki kereskedőként csatlakozni szeretne a kezdeményezéshez, nyugodtan megteheti. A szervezők szeretettel várnak minden Várkerület környékén tevékenykedő kereskedőt.

late night sopron

 

 

 

 

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading