Minden ami Sopron

2023. 03. 26. vasárnap

Irén

SOPRON
Borult

Közélet

Különleges sport autók érkeztek Sopronba

A VW “R” lenyűgöző sport flottája szeptember 14-ig próbálható ki a Walter Autó Kft. kereskedésében.

IMG_4943 (Large)

Az idei Volkswagen Roadshow keretében országszerte 22 kereskedésben próbálhatók ki a márka R modelljei: olyan különleges autók, melyekkel nem minden nap találkozunk.

A flotta 6-6 modellből áll, mely szeptember 9-én érkezett meg Sopronba, hogy lenyűgözze a Walter Autó Kft. Pozsonyi úti kereskedésébe ellátogató érdeklődőket.

IMG_4955 (Large)

Az “R” flotta

Nem meglepő, hogy a legerősebb jelenlegi Volkswagen ötvözi az „R” jegyeket és a plug-in hibrid technológiát: a hibrid meghajtás ugyanis nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötni. A Touareg R Plug-In-Hybrid egyszerre teszi elérhetővé a tisztán elektromos, környezetbarát közlekedést, valamint az ülésbetapasztó, hamisítatlan R élményt. Az emobilitásra való átállás kapujában állunk, így a Volkswagen szeretne tisztelegni a hagyományos, belsőégésű motorok előtt, azok múltját ismerve és elismerve pedig meg akarja mutatni, miért is szerettük szívből a benzinmotorokat, vagyis azt, mire képesek a Volkswagen mérnökei, ha közúti sportautó tervezéséről van szó.

A 2022-es Volkswagen “R” flotta tagjai között szerepel két Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy T-Roc R-Line 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Golf R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Tiguan R 2.0 TSI DSG 4Motion, valamint egy igazi különlegesség, egy 300 lóerős Golf GTI Clubsport 2.0 TSI DSG.

Csatlakozz a Volkswagenhez és próbáld ki az “R” flotta tagjait!

További részletek: https://roadshow.volkswagen.hu/kereskedes/walterautosopron

IMG_4949 (Large)

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading