Minden ami Sopron

2023. 03. 23. csütörtök

Beáta

SOPRON
Borult

Kultúra

Közéleti teázásra invitál a Soproni TIT

Egy előadó, egy aktuális téma, egy csésze tea: új ingyenes programsorozat indul.

A Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat új kezdeményezést indít, Közéleti Teázó címmel. Célja, hogy aktuális, közéleti és közérdeklődésre számot tartó témákat mutasson be a vendégeknek, egy kellemes teázással egybekötve. Az első alkalommal a TIT szövetség elnöke, Dr. Hámori József akadémikus, agykutató tart előadást, melynek címe: “Ment-e a könyvek által a világ elébb?”.

Az első alkalom október 19-én, szerdán 17 órakor kezdődik a Soproni TIT székházában, a Várkerület 98. szám alatt.

Közéleti Teázó 2016.10.19. - Dr. Hámori József

 • Kodály mai örökösei találkoznak Sopronban

  29. alkalommal szervezi meg április 14-16. között az Éneklő Ifjúság Szakmai Napok és Koncertek programját a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA).

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading