Minden ami Sopron

2020. 10. 20. kedd

Vendel

SOPRON
Borult

Közélet

Közel milliós adomány a Fidelissima Vegyeskar jóvoltából

Átadták az intézmények képviselőinek a kórus által összegyűjtött felajánlásokat.

adomanyatadofidelissima

2018. december 8-án, immár negyedik alkalommal került megrendezésre az „ADVENTI FÉNYEK” jótékonysági koncert – Szilágyi Miklós karnagy vezetésével – a soproni Evangélikus templomban. A „Fidelissima” Alapítvány és a Fidelissima Vegyeskar a soproni fogyatékossággal élő és rászoruló gyermekeket gondozó intézmények támogatására indította el ezt a kezdeményezést, amelyet a város szociálisan érzékeny cégvezetői és lakosai felkaroltak. Idén elbűvölő homokfestés színesítette a műsort, melyet Végh Lajos készített. A kórus közel 1 000 000 Ft-ot gyűjtött össze a cégek, vállalkozások és a magánemberek felajánlásából.

2019. január 16-án a kórus látta vendégül az intézmények képviselőit, hogy átadásra kerüljenek az adományok. A vendégeket a szervező – Takács Eszter kórus-, és kuratóriumi titkár – köszöntötte, majd felkérte az intézmények képviselőit, hogy mutassák be az általuk gondozott gyermekeket, illetve mondják el, mire fogják felhasználni az adományokat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az intézmények vezetői egyre inkább élményszerzésre, olyan programok megszervezésére fordítják a kapott összegeket, amelyek közvetlenül a gyermekek örömére szolgálnak, de természetesen az is megható a számunkra, hogy a szükséges eszközök, tanszerek, ruházat beszerzéséhez is segítséget tudunk nyújtani.

Az adományozottak, a szervező „Fidelissima” Alapítvány és Fidelissima Vegyeskar nevében ezúton is köszönik a cégek és a magánszemélyek összefogását, támogatását!

További részletek.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading