Minden ami Sopron

2018. 07. 19. csütörtök

Emília

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Közel 15 ezren fordultak meg a Gyermekek Éve programsorozaton

Nagy sikerrel zárta a GYIK a “2017 a Gyermekek éve a GYIK-ban” c. rendezvénysorozat.

Gyermekek éve1

A több, mint 30 nagyszabású program között volt számos gyermekkoncert, bábszínházi előadás, kiállítások, gyermek-író-olvasó találkozók, élőszereplős mesejátékok. (A teljesség igénye nélkül: Díszmadárkiállítás, LEGO-kiállítás, Játékfesztivál, Kaláka együttes , Gryllus Vilmos és az Alma -együttes koncertje, Telegdi Ágne könyvbemutatói, tavaszi-őszi játszóházak, Bohócnap, Gombás Mulatság, a Tihanyi Vándorszínpad előadásai, a Csemete Bábszínház mesejátékai, nyári óvodás táborok, Sarkady Sándor Versmondó Nap, stb.)

A rendezvénysorozat elérte célját: a családokat be tudták csalogatni a rendezvényházba, és minőségi, tartalmas programokkal töltötték meg mindennapjaikat.

bohócnap

A Gyermekek éve zárórendezvényére 2017. december 10-én , vasárnap 10 órakor kerül sor, amikor Gryllus Vilmos teltházas koncertet ad a gyermekeknek.

A koncert előtt kisorsolják a Gyermekek éve emblematikus figuráját, a gyermeknagyságú Miki egeret, de több értékes ajándék is gazdára talál gazdára. Többek között belépőjegyek a 2018. évi márciusi Tompeti és Barátai-koncertre. Kísérőrendezvényként lesz arcfestés, kézműves foglalkozás és LEGO-sarok. • Fél napos öröméneklés a belvárosban

  Új oldaláról mutatja meg a kóruskultúrát a Soproni Kórusünnep.

 • Megkezdődött az ESTÖRI Summer University

  Július 1-től indul és július 6-ig tart az ESTÖRI Kreatív Történelmi Versenyhez kapcsolódó Esterházy Summer University.

 • Becsület - fotókiállítás

  Hainer István már a 4. fotókiállításával jelentkezik a VOLT Fesztiválon.

 • Az Eszterháza Központ a VOLT-on

  A Civil Zónában megismerkedhetnek a fesztiválozók a Fertő-táj négy emblematikus örökséghelyszínével.

 • SopronDrum - Világsztárok ritmusában a város

  Az általunk ígért kulturális paradigmaváltás alapvető részeként hívtuk életre a SopronDrumot, amely minőségében egyértelműen világszínvonalú volt és európai kitekintéssel bírt. Szélesítettük a kínálati palettát és újabb támpillérrel erősítettük meg a város turisztikai kínálatát. Talán nem túlzó, ha meghatározó lépésnek tartom a jövő szempontjából ennek a fesztiválnak a létrejöttét – mondta Pataki András, rendezvényt szervező a […]

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading