Minden ami Sopron

2018. 10. 23. kedd

Gyöngyi

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Közel 15 ezren fordultak meg a Gyermekek Éve programsorozaton

Nagy sikerrel zárta a GYIK a “2017 a Gyermekek éve a GYIK-ban” c. rendezvénysorozat.

Gyermekek éve1

A több, mint 30 nagyszabású program között volt számos gyermekkoncert, bábszínházi előadás, kiállítások, gyermek-író-olvasó találkozók, élőszereplős mesejátékok. (A teljesség igénye nélkül: Díszmadárkiállítás, LEGO-kiállítás, Játékfesztivál, Kaláka együttes , Gryllus Vilmos és az Alma -együttes koncertje, Telegdi Ágne könyvbemutatói, tavaszi-őszi játszóházak, Bohócnap, Gombás Mulatság, a Tihanyi Vándorszínpad előadásai, a Csemete Bábszínház mesejátékai, nyári óvodás táborok, Sarkady Sándor Versmondó Nap, stb.)

A rendezvénysorozat elérte célját: a családokat be tudták csalogatni a rendezvényházba, és minőségi, tartalmas programokkal töltötték meg mindennapjaikat.

bohócnap

A Gyermekek éve zárórendezvényére 2017. december 10-én , vasárnap 10 órakor kerül sor, amikor Gryllus Vilmos teltházas koncertet ad a gyermekeknek.

A koncert előtt kisorsolják a Gyermekek éve emblematikus figuráját, a gyermeknagyságú Miki egeret, de több értékes ajándék is gazdára talál gazdára. Többek között belépőjegyek a 2018. évi márciusi Tompeti és Barátai-koncertre. Kísérőrendezvényként lesz arcfestés, kézműves foglalkozás és LEGO-sarok.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön is ellátogat majd a soproni KFC-be?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading