Minden ami Sopron

2020. 07. 14. kedd

&Őrs

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Kópházi zenekarnak szurkolhatunk az X-faktorban – videóval

A What’sUpCi együttest a környéken már sokan ismerik, szombat este óta pedig az ország is láthatott egy kis ízelítőt ebből a különleges csapatból.

whatsupcixfaktor

Nem sok tamburás folk-pop/rock együttest találhatunk a környéken, pláne nem olyat amelyik magyar, horvát és angol nyelven is képes zenélni. A What’sUpCi nevű formáció viszont már évek óta rendszeres fellépője több kisebb és nagyobb rendezvénynek, már a VOLT Fesztiválon is többször megcsillogtatták egyedi hangzásvilágukat, most pedig az ország legnézettebb televíziós tehetségkutatójában bukkantak fel. Nem könnyű ennyi stílust, hangzást “egybe gyúrni”, ők mégis megvalósították.

Egresits Andrea, Halász Mihály, Kónyai Flórián, Korláth Zoltán, Rovó Péter és Szabó Laci alkotják a zenekart. 2013 óta létezik a What’sUpCi, de jelenlegi felállásban 2015 óta zenélnek együtt. Ahogy fogalmaznak: az igényes sokszínűségre törekednek.

whatsupci2


Kép: What’sUpCi Facebook

 

A műsorban egyelőre csak egy-egy rövid pillanatot láthattunk a zenekarból, az viszont már biztos, hogy találkozhatunk még velük, hiszen a zsűri tovább juttatta őket. Íme egy részlet az X-faktor szombati adásából:

 

 
Itt pedig a teljes dalt megnézhetjük (Punnany Massif – Vendéglátós):
 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading