Minden ami Sopron

2022. 11. 28. hétfő

Stefánia

SOPRON
Borult

Kultúra

Ki mit tud Harry Potterről?

Tematikus kvízjátékkal készül a Quizzone csapata hétfőre, még lehet jelentkezni.

Ahogy programajánlóinkat is kezdjük, hétfő esténként folyamatosan várják a játékos kedvű társaságokat a Museum Caféban. A Quizzone játék ősszel indult Sopronban, azóta már szinte küzdeni kell a helyekért, sokan érdeklődnek a fordulók iránt.

A hétfő esti kvíz rendhagyó lesz, ezúttal Harry Potter köré épül az egész játék. Aki jártas benne, bátran jelentkezzen baráti társasággal, rokonokkal, kollégákkal, igazán szórakoztató esti program. Ez nem a bajnokság része, így érdemes most kipróbálni, hogy ha elkap valakit a hév, ősztől már “tétmeccsen” is játszhasson.

Jelentkezni ingyenesen lehet a Facebook-eseményben egy csapatnév és létszám megadásával. A játék hétfőn 19:30-kor kezdődik!

Ízelítő még egy téli fordulóról:

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

 • Eszterháza: Idővonzatok újabb exkluzív hétvégéje BOLDI és Incze Mózes művészekkel

  A mai magyar kortárs művészet két fiatal művészegyénisége – BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész – személyesen vezeti végig közös tárlatán az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély Idővonzatok – Modulated time kiállításon a fertődi Esterházy-kastély nyugati szárnyában.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading