Minden ami Sopron

2020. 11. 24. kedd

Emma

SOPRON
Borult

Kultúra

Kastélylátogatásra is érvényes a VOLT-os karszalag

Az Esterházy-kastély és a Széchenyi-kastély is a VOLT(osok) partnere.

VOLT_Eszterháza Központ_HU_2019

VOLT-os karszalaggal a fesztivál ideje alatt, de még a a fesztivál utáni héten is (2019.06.26 és 2019.07.07. között) mindkét kastély: a barokk pompájú fertődi Esterházy-kastély és a reformkori elegancia nagycenki Széchenyi-kastélya, a Széchényi-örökség térítésmentesen látogatható.

Ugyanakkor barokk és reformkori időutazást is kínál a VOLT-on az Eszterháza Központ.

A nagy történelmi múltú kastélyok fotófalainál korabeli időutazóként, akár Esterházy “Fényes” Miklós herceg fertődi, vagy Széchenyi István gróf nagycenki kastélya előtt is lehet fotózkodni, és hasznos fesztiválajándék is várja a VOLT-osokat az örökséghelyszínek sátránál.

volt_fesztival_2019_web valtakozo

„Közös törekvésünk a VOLT szervezőivel, hogy a fesztiválra érkezőknek megmutassuk: nem csak a színpadok környékén érdemes az időt eltölteni, hanem fel kell fedezni magát a várost, Sopront és a környékét is. A fesztiválok olyan rendezvények, amelyek az attrakciók, látnivalók, és egyéb turisztikai vonzerők mellett nagymértékben hozzájárulnak egy térség turisztikai fejlődéséhez: a zenei-, kulturális- és sportrendezvények révén is ismertté válhat egy-egy hazai település, de a fesztiválok abban is segítenek, hogy új célközönséget tudjon megszólítani a programnak otthont adó város. Továbbra is hiszünk abban, hogy ha valaki a VOLT fesztivál ideje alatt belekóstol Sopron történelmi városának hangulatába, megismeri a környék borkultúráját és természeti kincseit, akkor később szívesen tér vissza a barátaival, családjával együtt egy hosszabb utazásra.” – mondta Németh Anna, a Magyar Turisztikai Ügynökség értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading