Minden ami Sopron

2020. 09. 28. hétfő

Vencel

SOPRON
Borult

Közélet

Karácsonyváró ünnepség a soproni pedagógusoknál

Hangulatos karácsonyi díszítés, vidám tekintetek, tartalmas műsor, ünnepi köszöntők, kötetlen beszélgetések, finomságok – karácsonyváró teltházas rendezvényt tartottak a Soproni Pedagógusok Művelődési Házában.

pedagógus2

Tartalmas, hangulatos műsor teremtette meg a Soproni Pedagógusok Művelődési Házának karácsonyváró estjét, amelyen a tagság soraiban számos illusztris soproni egyéniség foglalt helyet.

Régebbi és új vezetői a neves intézménynek, a szakkörök vezetői és a tagság, akiknek köszönhetően az egyik legaktívabb civil szerveződés a nyugdíjas pedagógusok értékteremtő közössége.

Az ünnepi eseményen dr. Simon István alpolgármester köszöntötte az egybegyűlteket, akivel együtt Sass László, az önkormányzat Kulturális- és Oktatási Bizottságának elnöke és Tóth Éva, a Gazdasági Bizottság elnöke is eljött az eseményre.

Dr. Simon István köszöntőjében méltatta a jelenlévők tevékenységét, akik kreativitásukkal, a ház falain belül működő csoportjaikban értékteremtő munkát folytatnak, ami sokkal több mint hasznos időtöltés, hiszen a közösségüket és a várost is gyarapítják. Sopron alpolgármestere beszámolt mindazokról az eredményekről, amelyek az utóbbi időszakot fémjelzik, olyan volumenű fejlesztésekről – a Várkerület felújításáról, a Kurucdombon zajló fejlesztések, szociális bérlakások építése – , amelyek minden soproni életét pozitívan befolyásolják.

A közelgő karácsony alkalmával az önkormányzat ajándékcsomaggal lepte meg a közösség tagságát, majd az alpolgármester boldog békés, örömteli karácsonyt kívánt a városvezetés nevében a közösség minden tagjának.

pedagógus

forrás: sopron.hu

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading