Minden ami Sopron

2023. 12. 04. hétfő

Barbara, Borbála

SOPRON
Borult

Közélet

Jön a Soproni Esküvő Kiállítás!

Esküvő előtt állsz? Vagy csak kíváncsi vagy a trendekre, lehetőségekre? Akkor ott a helyed a 7. Soproni Esküvő Kiállításon!

IMG_6792 (Large)

Idén hetedik alkalommal rendezi meg az Aphrodité Esküvőszervező Iroda az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Soproni Esküvő Kiállítást a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, 2019. október 20-án (vasárnap) 10 és 18 óra között. Ahogy lenni szokott, a szervezők ezúttal is színvonalas kiállítókkal és sok meglepetéssel várják az esküvő előtt álló jegyespárokat, akik különböző ötleteket és hozzáértő segítséget is kaphatnak a nagy napra.

Esküvő Kiállítás_2

„A kiállítók között megtalálhatóak lesznek esküvői helyszínek, esküvőszervezők, fotósok, videósok, szertartásvezetők, ékszer boltok, menyasszonyi ruhások, virágboltok, dekoratőrök, zenekarok, DJ-k és alkalmi férfi ruhások is. Különlegességképpen pedig lesz smink tanácsadás, párosító workshop, selfie box, esküvői autó bemutató, valamint hastáncosok” – mondta Dávid Viktória, a kiállítás egyik főszervezője. Majd hozzáfűzte: „2020 az esküvők éve lesz, ezért érdemes már időben elkezdeni a szervezést, nehogy lemaradjon valaki a legjobb szolgáltatókról.”

A belépés ingyenes!

2019_eskuvo-kiallitas-plakát (Small)

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading