Minden ami Sopron

2023. 03. 23. csütörtök

Beáta

SOPRON
Borult

Kultúra

Járt a SOTEX kultúrházában?

Ha igen, Önre is számítanak a most már GYIK Rendezvényáz néven működő intézmény emlékestéjén!

Az Ady Endre úton álló GYIK Rendezvényház régebben a SOTEX kultúrintézményeként működött, melyben számos rendezvényt tartottak már akkor is. A szervezők most egy emlékestét szerveznek azoknak a soproni polgároknak, akik jártak ott akkoriban, ott ismerkedtek meg házastársukkal, esetleg olyan élményük van a hellyel kapcsolatban, amit szívesen megosztanának ezen az estén.

Az emlékest 2020. február 15-én 19 órakor kezdődik, természetesen a GYIK Rendezvényházban. A szervezők kérik, előzetesen jelentkezzen, aki szívesen részt venne ezen az estén. Jelentkezni az orban.julia@uni-sopron.hu e-mail címen lehet.

sotex

 • Kodály mai örökösei találkoznak Sopronban

  29. alkalommal szervezi meg április 14-16. között az Éneklő Ifjúság Szakmai Napok és Koncertek programját a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA).

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading