Minden ami Sopron

2023. 03. 28. kedd

Hajnalka

SOPRON
Borult

Kultúra

James Bond a Soproni Egyetemen – Közgazdász Est 007

A Soproni Egyetem Lámfalussy Karának tradicionális bálja a tavalyi nagysikerű koktélparty után idén egy tematikus est formájában folytatódik.

„Hallgatóinknak. Öregdiákjainknak. Soproniaknak.” – így szól a február 15-re meghirdetett esemény idei jelmondata, mellyel a Lámfalussy Kar nem csak végzett közgazdászokat és közgazdász hallgatókat invitál a rendezvényre, hanem minden olyan érdeklődőt, aki egy jó hangulatú és elegáns estén szeretné jól érezni magát, végzettségtől és szakmától függetlenül.

IMG_7326

Egy vidám pillanat a tavalyi Közgazdász KoktélEstről. A csokornyakkendő idén sem kötelező, de az abban érkezők nyereménysorsolásban vehetnek majd részt.

 

„A 7. Közgazdász Bál alkalmából idén a 007-es ügynök, James Bond világában érezhetik jól magukat a Közgazdaságtudományi Kar Erzsébet utcai aulájába látogató vendégeink” – mondta el Dr. Pirger Tamás a Soproni Egyetem adjunktusa, a Lámfalussy Kar és a rendezvény képviseletében.

Az Est folyamán városunk legismertebb rendezvény dj-je, DJ Kondor Ernő áll majd a lemezjátszók mögött, aki a James Bond filmek legnagyobb slágereivel fogadja majd az érkezőket.

„Az Közgazdász Est megnyitója után a zene és a tánc mellett értékes tombolanyeremények, a Széfjáték valamint Rulett és Black Jack asztal is várja a vendéket. A 007-es ügynök védjegyében, tehát csokornyakkendőben érkező urak pedig szintén nyereménysorsolásban vehetnek majd részt” – tette hozzá Dr. Pirger Tamás.

A Lámfalussy Kar aulája számtalan kulturális és szakmai rendezvénynek adott már otthont az elmúlt évtizedben. Pénztörténeti kiállítás,  regionális középiskolai vetélkedők, pénzügyi és egyéb országos szakmai, tudományos konferenciák is fémjelzik Kar munkáját, csak hogy néhányat említsünk az elmúlt év programjai közül.

A szervezők nem titkolt célja, hogy az érdeklődők a Kar szakmai munkáján és országosan is elismert képzésein túlmenően ezen kötetlenebb rendezvényen keresztül is megismerhessék a régió közgazdászképzésének központját, illetve az egykori Pénzügyi palota elegáns épületét.

A rendezvényre elővételes, kedvezményes jegyvásárlásra is van lehetőség.

A részletek az Est Facebook eseményénél ide kattintva olvashatók.

 

—-pr cikk—

 

 • Kodály mai örökösei találkoznak Sopronban

  29. alkalommal szervezi meg április 14-16. között az Éneklő Ifjúság Szakmai Napok és Koncertek programját a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA).

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading