Minden ami Sopron

2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig

SOPRON
Borult

Kultúra

Idén is lesz Soproni Esküvő Kiállítás

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Soproni Esküvő Kiállítást, idén természetesen figyelembe véve a jelenleg érvényben lévő koronavírus okozta előírásokat.

DSC_1873 (Large)

Ahogy lenni szokott, a szervezők ezúttal is színvonalas kiállítókkal és sok meglepetéssel várják az esküvő előtt álló jegyespárokat, akik különböző ötleteket és hozzáértő segítséget is kaphatnak a nagy napra.

“Bár a 2020-as év nem úgy alakult az esküvők szempontjából, ahogy azt elképzeltük, de ezzel együtt pozitívan nézünk a jövő szezon elé és ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az esküvő előtt álló pároknak is. Ezért sok szeretettel várunk mindenkit a VIII. Soproni Esküvő Kiállításra 2020. október 18-án (vasárnap) 10:00-18:00 óra között a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központba!” – nyilatkozta Dávid Viktória, az Aphrodite Esküvőszervező Iroda munkatársa, a kiállítás főszervezője.

Majd hozzáfűzte: “Az előző években sokan érdeklődtek a rendezvény iránt, reméljük ez idén sem lesz másképp és a jelenlegi helyzetben is szívesen tervezgetik a párok életük egyik legszebb napját, melyhez remek ötleteket és hasznos tanácsokat gyűjthetnek a kiállításon. Mi szervezőként azon vagyunk, hogy az előírásokat betartva a lehető legszínvonalasabb legyen a rendezvény. A jó esküvő kulcsa, hogy az ifjú pár megtalálja azokat a szolgáltatókat, akik leveszik a vállukról a terheket és tudásukkal, tapasztalatukkal tökéletessé varázsolják a ”nagy napot”! A kiállítók között megtalálható lesz esküvői helyszín, esküvőszervező, fotós, videós, szertartásvezető, ceremóniamester, virágbolt, dekoratőr, zenekar, DJ, továbbá az érdeklődők válogathatnak meghívók, karikagyűrűk, illetve menyasszonyi ruhák között is. Különlegesség képen pedig egy old timer autóval, csokiszökőkúttal, szelfie box-szal, táncbemutatóval, valamint a regisztráció után egy-egy finom koktéllal várjuk az esküvő előtt álló párokat!”

A belépés ingyenes! Maszk használata kötelező!

eskuvo_kiallitas_plakat_2020MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading