Minden ami Sopron

2019. 02. 19. kedd

Zsuzsanna

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

Idén is lesz GYSEV-stand a VOLT-on

A vasúttársaság standján kitelepített jegypénztár várja a fesztiválozókat.

gysevstandvolt

Idén is lesz GYSEV-es stand a VOLT Fesztiválon: a vasúttársaság menetjegy vásárlási lehetőséggel, forgalmi szimulátorral, vasútbiztonsági bemutatókkal, selfie-versennyel, játékokkal és nyereményekkel várja a fiatalokat.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kitelepül a VOLT-ra a GYSEV. A vasúttársaság munkatársai a GYSEV-Soproni Egyetem sátorban várják az érdeklődőket. Lehetőség lesz vonatjegy vásárlására, hiszen a GYSEV-standon kitelepített jegypénztárt állít fel a vasúttársaság, amely kedden délután 2 és este 6, szerdától szombatig pedig délelőtt 10 és este 6 óra között tart nyitva.

A fesztiválozóknak színes programokat kínál a zöld-sárga vasút standja: lesz selfie-verseny a cég Instagram oldalán, ennek szlogenje #lüktessvelünk. Emellett a GYSEV munkatársai játékos személyiségtesztekkel, szerencsekerékkel és kvízjátékokkal várják az érdeklődőket – mindezt értékes nyereményekért.

A vasúttársaság idén is kihasználja a lehetőséget a tudatformálásra, és a vasúti közlekedés biztonságára hívja fel a sátorba látogatók figyelmét. Emellett a biztosítóberendezések működését bemutató forgalmi szimulátort is kipróbálhatnak a fiatalok tt GYSEV-standon.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Február a báli és a farsangi programok időszaka. Ön is készül hasonló rendezvényre?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading