Minden ami Sopron

2018. 06. 24. vasárnap

Iván

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Gyermekelőadások a GYIK-ban

Nyáron is tárt kapukkal várja az érdeklődőket a Ligneum és a GYIK.

A nagy sikerű Gosztonyi Lívia-fotókiállítás után a Ligneum Látogatóközpontban két festőművész kiállításának a megnyitójára kerül sor 2017. július 26-án, szerdán 18 órakor. Szabó Katalin és Cervenka Gerhard “Fűz és víz” című kiállítását Dr. Ráczné Dr. Schneider Ildikó nyug. múzeumigazgató nyitja meg. Verset mond Kovács Ádám. A kiállítás augusztus 31-ig tekinthető meg a Ligneum Látogatóközpontban!

gyerekekjatszanak

A GYIK Rendezvényházban minden csütörtökön – egész nyáron – 10 órakor gyermekelőadásokra várják a kicsiket és családtagjaikat.

2017. július 27. csütörtök 10. – Interaktív gyermekelőadás
2017. augusztus 3. csütörtök 10. – Misi mókus kalandjai – bábelőadás
2017. augusztus 10. csütörtök 10. – Csizmás kandúr – előszereplős mesejáték
2017. augusztus 17. csütörtök 10. – Interaktív gyermekelőadás
2017. augusztus 24. csütörtök 10. – Nyárbúcsúztató játszóház

A GYIK Családi Grillkertben minden szerdán filmvetítésekkel, szombatonként pedig koncertekkel várják a kikapcsolódni vágyókat.

További információk • SopronDrum - Világsztárok ritmusában a város

  Az általunk ígért kulturális paradigmaváltás alapvető részeként hívtuk életre a SopronDrumot, amely minőségében egyértelműen világszínvonalú volt és európai kitekintéssel bírt. Szélesítettük a kínálati palettát és újabb támpillérrel erősítettük meg a város turisztikai kínálatát. Talán nem túlzó, ha meghatározó lépésnek tartom a jövő szempontjából ennek a fesztiválnak a létrejöttét – mondta Pataki András, rendezvényt szervező a […]

 • Szavazni is lehet a Kórus Spontánusz évadzáró koncertjén

  A IV. Avizó Karvezetőkurzus zárókoncertje 2018. június 24-én 15 órakor lesz a soproni Református templomban.

 • Rolando, az élet ritmusa - villáminterjú

  A SopronDrum legvidámabb kisugárzású fellépője pillanatok alatt képes meghódítani a közönséget humorával, közvetlenségével és persze utánozhatatlan, lenyűgöző játékával. Rolando Morales-Matos mesterkurzusán jártunk és beszélgettünk is vele a fesztiválról, amely számára nagy élményt adott.

 • Chris Deviney: szellemi körben - villáminterjú

  Chris Deviney, She-e Wu és Rolando Morales-Matos közös fellépése a SopronDrumon a klasszikus ütős-világot is bemutatta szombaton a Barlangszínházban. A ritmus varázsában jól megfért Bach, Pat Metheny, a rumba, a dzsessz és a latin ritmusok is. 

 • Dörnyei Gábor: "A dobgépekből hiányzik az ember lüktetése"

  A legfontosabb egy dobos életében a magabiztos, szolid tempótartás és a megfelelő hangszín megtalálása, s akkor az ember meggyőző lesz – mondta Dörnyei Gábor a SopronDrumon tartott mesterkurzusán.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading