Minden ami Sopron

2020. 09. 21. hétfő

Máté

SOPRON
Borult

Kultúra

Gyermek táncosokat keres a soproni színház

Közben pedig elkezdődnek a színház tanodai foglalkozásai is.

Több korosztályban ismét részt vehetnek az irodalmat, színházat kedvelők a soproni teátrum színitanodájának munkájában szeptember 25-től.

A jelentkezéssel egybekötött tájékoztató gyerekeknek és a szülőknek szeptember 25-én délelőtt 11 órakor lesz a Soproni Petőfi Színházban. Az első foglalkozást október 2-án tartják.

petofi_szinhaz

A tanoda szakmai vezetője Molnár Anikó színművész, drámapedagógus. Az 1-4. osztály Szlúka Brigitta és Csernus Anita irányításával vasárnaponként délelőtt negyed tíztől háromnegyed tizenkettőig dolgozik majd a Liszt központban. Ugyancsak ezen a helyszínen várják majd déltől kettőig az 5-8 osztályosokat.
A középiskolás és egyetemista csoportot Molnár Anikó és Savanyu Gergely vezeti, ők a Petőfi Színházban tartják foglalkozásaikat vasárnaponként délelőtt tíz és egy óra között.

A soproni színitanoda célja továbbra sem változott, nem színészeket képeznek, hanem utakat, irányvonalakat mutatnak az érdeklődőknek, hogy nyitottan, befogadóan, sokszínűen szemléljék a világot. Igényeljék a kulturális értékekkel való találkozást, legyen az zene, tánc, vers, ének vagy színház.

A programban való részvétel segítséget nyújt a színi pálya iránt érdeklődőknek is. Számukra biztosítják, hogy olyan közösségbe tartozzanak, ahol kreativitásuk, gondolkodásmódjuk, képességeik fejlődhetnek.

Gyermek táncosokat keresnek

A Soproni Petőfi Színház 6-11 éves fiú és lány gyermekszereplőket keres táncos feladatokra a Diótörő című balett előadáshoz.

Az ügyesen mozgó és jól terhelhető jelentkezőket szeptember 25-én (vasárnap) délben várják a Soproni Petőfi Színházban.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading